MasterChef 5: To Twitter «δίκασε» τον Διονύση

«Είσαι τόσο γλίτσας που δε θέλει να συνεργαστεί μαζί σου ούτε ο γλίτσας φίλος σου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: To Twitter «δίκασε» τον Διονύση

Ο Διονύσης ήταν σίγουρα το πρόσωπο του σημερινού επεισοδίου του MasterChef 5 μιας και από τη μία κανένας δεν ήθελε να διαγωνιστεί μαζί του ενώ από την άλλη κατάφερε να τσακωθεί με τον Ιωάννη λόγω ενός λάθους που έκανε στο πιάτο που έφτιαξαν.

Όπως ήταν φυσικό, το Twitter ξέσπασε για ακόμα μία φορά εναντίον και έκανε μία σειρά από αναρτήσεις στις οποίες ο Διονύσης, τα ακούει για τα καλά από το κοινό.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης δεν κατάφερε να βάλει τη σάλτσα στο πιάτο γιατί του έκοψε και όπως εξήγησαν οι κριτές, το στοιχείο αυτό ήταν απαραίτητο για να «δέσει» η προσπάθειά του.

Ο Ιωάννης ήταν πραγματικά εξοργισμένος με αυτό που έγινε και δεν έκρυψε το θυμό του όταν βρέθηκε μόνος του μπροστά στην κάμερα.

«Για ένα λάθος το οποίος δεν ήρθε από εμένα, μπορεί να φύγω από το παιχνίδι. Όλοι κάνουμε λάθη αλλά σε αυτό το σημείο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Άντε γ...σου ρε φίλε τι να την κάνω τη συγγνώμη σου», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.

Οι ατάκες του Twitter για τον Διονύση και στο MasterChef 5

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Απόψε 20/5 ξεκινάει ο 1ος ημιτελικός του MasterChef 5. Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό και σύμφωνα με τις βαθμολογίες των κριτών, μέσα στο παιχνίδι βρίσκονται οι καλύτεροι μαγειρικά παίκτες. Οι αποχωρήσεις όμως συνεχίζονται.

Σήμερα ακόμη ένας παίκτης θα μας αποχαιρετήσει, αφού πρέπει να βγει η τελική πεντάδα με σκοπό να προχωρήσουμε προς τους φιναλίστ.

Τα spoiler είναι πολλά και γράφουν πως στο σημερινό επεισόδιο αποχωρεί ένας παίκτης που έχει φέρει πολλές αντιδράσεις από το Twitter, τσακωμούς και εντάσεις μέσα στο σπίτι του MasterChef 5.

Όπως σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο Ιωάννης είναι αυτός που θα πάρει την χαμηλότερη βαθμολογία και θα χαιρετήσει κριτές και συμπαίκτες.

MasterChef 5 spoiler 20/5 αποχώρηση