Φάρμα 2: "Κλάμα" στο Twitter με το αγώνισμα ασυλίας - Το γύρισαν σε Squid Game

Επικές ατάκες!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2:

Πριν από λίγο ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 η «Φάρμα» όπου τα νούμερα τηλεθέασης στην μεγάλη πρεμιέρα ήταν άκρως εντυπωσιακά μιας και φάνηκε πως οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως την έναρξη του ριάλιτι στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ωστόσο, από τα πρώτα κιόλας λεπτά είδαμε τον Σάκη Τανιμανίδη να εξηγεί στους διαγωνιζόμενους τους όρους καθώς θα έπαιζαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Έτσι λοιπόν, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες ώστε να μπορέσουν να τραβήξουν ένα σκοινί. Όποια ομάδα περνούσε την κόκκινη γραμμή θα ήταν αυτή που θα έχανε.

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter δεν "έλειψαν" στο να σχολιάσουν το τι τους θύμισε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο αφού τα σχόλια πήραν «φωτιά» μιας και σύγκριναν το ριάλιτι με την δημοφιλή σειρά Squid Game.

Το επικό αγώνισμα ασυλίας στην Φάρμα

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για την Φάρμα

Αυτές είναι οι δυο παίκτριες που έχουν ήδη αποχωρήσει - Τα γυρίσματα συνεχίζονται

Δύο εβδομάδες περίπου έμειναν για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της «Φάρμας». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το προϊόν που μέχρι τώρα έχει η παραγωγή στην διάθεση της, από τα γυρίσματα με τους παίκτες, έχει ήδη μπει στο μοντάζ για να είναι έτοιμα τα πρώτα επεισόδια. Αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό: καυγάδες, γκρίνιες, νεύρα και πισώπλατα μαχαιρώματα έχει το τηλεοπτικό μενού.

Τόσο οι δοκιμασίες όσο και οι συνθήκες στις οποίες επιβιώνουν οι συμμετέχοντες θυμίζουν περισσότερο ριάλιτι επιβιώσης παρά το τηλεοπτικό αγρόκτημα που κάποιοι πίστευαν πως θα ξεχειμωνιάσουν με τη θαλπωρή της σόμπας και ακούγοντας το τιτίβισμα των πουλιών, στο δάσος.

Οι δοκιμασίες είναι δύσκολες και οι γυναίκες είναι εκείνες που από την πρώτη μέρα κατάλαβαν πως η συμμετοχή τους στη «Φάρμα» δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μέχρι στιγμής, από τον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας» έχουν φύγει, εγκαταλείποντας γρήγορα το αγρόκτημα, η... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr