Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την μήνυση της οικογένειας της Πισπιρίγκου στον γιατρό της 9χρονης - «Ρε τι θρασυτατες καραπ*****ρες »

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την μήνυση της οικογένειας της Πισπιρίγκου στον γιατρό της 9χρονης - «Ρε τι θρασυτατες καραπ*****ρες »

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρια άτυχα κορίτσια δεν έχουν τέλος μιας και ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια τα οποία "καίνε" την Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς πριν από λίγες ημέρες της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανρθωποκτονία κατά συρροή.

Από την άλλη, η οικογένεια της Πισπιρίγκου κατέθεσε μήνυση κατά του γιατρού της Τζωρτζίνας κάτι που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, οι χρήστες του Twitter οι οποίοι δεν διστάζουν να τοποθετούνται δημόσια πήραν για ακόμη μια φορά θέση καθώς "έσφαξαν" με το γάντι τόσο την 33χρονη όσο και την οικογένειά της οι οποίες κατέθεσαν μήνυση κατά του γιατρού της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σφοδρές αντιδράσεις στο Twitter με την οικογένεια της Πισπιρίγκου

«Έκανα το καθήκον μου» - Ο γιατρός της 9χρονης απαντά για την μήνυση της οικογένειας Πισπιρίγκου

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου κατέθεσε μήνυση κατά του γιατρού της 9χρονης Τζωρτζίνας για συκοφαντική δυσφήμιση, προκαλώντας την αντίδραση και του ίδιου, αλλά και του κόσμου που παρακολουθεί την υπόθεση από την πρώτη στιγμή και περιμένει πότε θα μπει ένα τέλος.

Το απόγευμα της Τετάρτης 3/8, λοιπόν, ο γιατρός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και εξήγησε πως εκείνος απλώς έκανε τη δουλειά του και πως πάντα προσπαθούσε να κάνει το καλύτερο για το άτυχο κορίτσι.

«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων», επισήμανε.