Survivor all star: «Στάθη μου κάτι βρωμάει εδώ!» - Φωτιά πήραν τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων με Σχίζα και Παναγιώταρου

Τους τρέλανε η Ελευθερίου!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Στάθη μου κάτι βρωμάει εδώ!» - Φωτιά πήραν τα πληκτρολόγια των τουιτεράδων με Σχίζα και Παναγιώταρου

Αυτές τις μέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων για το Survivor all star, βρίσκονται ο Στάθης και η Ελευθερία και όχι για το πόσο καλοί ή μη είναι στα αγωνίσματα, αλλά για τα προσωπικά τους που έχουν βγει στη φόρα, με την τραγουδίστρια να κατηγορεί τα λάθος άτομα.

Όλα ξεκίνησαν με τον Νίκο Μπάρτζη που την "έδωσε" στεγνά λέγοντας ότι αυτή και ο Μάριος έχουν ερωτικές επαφές στο νησί με αποτέλεσμα να νευριάσει η τραγουδίστρια και να αντεπιτεθεί «χτυπώντας» τον καλό του φίλο (δείτε εδώ το ξεμπρόστιασμα).

Όταν όμως ο αγρότης άρχισε να ασχολείται με την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας, εκείνη έπιασε τον Σχίζα και του αποκάλυψε ότι όχι μόνο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν της ζήτησε ποτέ να του δώσει, ούτε τους χαιρετισμούς της, ούτε τίποτα αλλά άφησε υπονοούμενα... χωρισμού.

Φυσικά και οι χρήστες του twitter δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και έδειξαν τις "αστυνομικές" τους ικανότητες, "ψαχουλεύοντας" το προφίλ του μοντέλου.

Τα σχόλια των τουιτεράδων για τον Σχίζα και την Παναγιώταρου στο Survivor all star

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star

Αφού, λοιπόν, οι μαχητές θα φέρουν τη νίκη για δεύτερη συνεχόμενη φορά, οι κόκκινοι θα δώσουν ένας ένας ένα όνομα στην κάλπη, "δίνοντας" αυτόν τον συμπαίκτη που θέλουν να δουν να φεύγει. Ύστερα, λοιπόν, από όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της Ελευθερίας Ελευθερίου, είτε λόγω του Πρίαμου (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Μπάρτζη για την σχέση τους), είτε λόγω των όσων θα αποκαλύψει στον Στάθη, εκείνη είναι που θα βγει η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Ελευθερία Ελευθερίου