Θα πας στα χιόνια; Η Ζέτα Μακρυπούλια σου δείχνει τι πρέπει να φορέσεις!

Στιλάτη και στο κρύο!

Θα πας στα χιόνια; Η Ζέτα Μακρυπούλια σου δείχνει τι πρέπει να φορέσεις!

Σαββατοκύριακο ενόψει και αν σκοπεύεις να πας στα χιόνια αλλά έχεις πονοκεφαλιάσει με το τι να φορέσεις, η Ζέτα Μακρυπούλια σου δείχνει τι να βάλεις! Εκείνη έκανε εξόρμηση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά ήταν στιλάτη...

Άλλωστε, εμείς χτες σου δείξαμε φωτογραφίες από την ρομαντική τους εκδρομή. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ντύθηκε χοντρά αλλά δεν έχασε ούτε έναν πόντο από το στιλ της με αυτό το Look που επέλεξε.

Έβαλε λευκό πουλόβερ, πανωφόρι σε μαύρο με κουκούλα και δερμάτινο κολάν και πήρε από εμάς άνετο 10άρι! Bonus πόντους το πολύ ελαφρύ έως και καθόλου μακιγιάζ της, και τα πιασμένα μαλλιά. Στο δια ταύτα: Αν πας το ΣΚ κάπου κρύα ή μια μίνι εκδρομή προς Πάρνηθα, προτείνουμε παρόμοια κομμάτια και προς Θεού - όχι ψηλοτάκουνα. Ένα ζευγάρι snowboots θα σε σώσει από τα ατυχήματα πάσης φύσεως! Ιδού και η σχετική φωτογραφία της Ζέτας:

Ακολούθησε τα tips της Ζέτας Μακρυπούλια - Τι να μην βάλεις με τίποτα στα χιόνια

Γόβες (χωρίς λόγια, νομίζω όλες ξέρουμε γιατί)

Φούστες, φορέματα, κοντά τοπάκια (είπαμε να εντυπωσιάσεις, όχι να πουντιάσεις φίλη)

Σκισμένα παντελόνια (είναι το κρύο τσυχτερό και δεν αξίζει το... κρυοπάγημα για κανένα λόγο)

Πάνινα παπούτσια και αθλητικά βόλτας (στα πρώτα θα σου μπουν νερά και στο δεύτερο θα νιώσεις το κρύο πραγματικά στο πετσί σου)

Με τα παραπάνω tips σίγουρα θα ευχαριστηθείς τα παιχνίδια με το χιόνι, χωρίς όμως να κρυώσεις ή να χάσεις το στιλ σου. Άλλωστε ο χρυσός κανόνας λέει πως less is more και στο τέλος η φυσική ομορφιά είναι που κερδίζει πάντα, μην το ξεχνάς. Άντε και καλό ΣΚ!