Φόρα αυτό το πλεκτό φόρεμα από τα Zara από το πρωί μέχρι το βράδυ

Κοστίζει μόνο 29,95!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φόρα αυτό το πλεκτό φόρεμα από τα Zara από το πρωί μέχρι το βράδυ

Αυτό το μπεζ πλεκτό φόρεμα που βρήκαμε στη νέα συλλογή του Zara, μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ φέτος την άνοιξη, αν θες κι εσύ να εντυπωσιάσεις με το look σου! Αγόρασε το και θα μας θυμηθείς, μιας και δε θα θες να το βγάλεις από πάνω σου!

Για ακόμη μία φορά τα Zara, βρήκαν τον τρόπο να μας εντυπωσιάσουν με τα κομμάτια που προτείνουν στην νέα συλλογή τους. Μιας και τα knitwear, είναι η απόλυτη τάση της μόδας, εμείς σου βρήκαμε το τέλειο φόρεμα για εσένα!

Μιας και θα βρεθείς στα Zara, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το αέρινο λινό πουκάμισο!

Μπεζ και μίντι, το φόρεμα αυτό είναι ικανό να σε συνοδεύσει φέτος την άνοιξη σε όλες σου τις εξορμήσεις, από το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτό και ένα στιλάτο πανωφόρι!

Κοστίζει 29,95 και θα το βρεις στο online store του Zara

μπεζ φόρεμα
φόρεμα zara

Αν δε θες πλεκτό και ψάχνεις ένα πιο βραδινό φόρεμα, σου βρήκαμε το τέλειο 2 piece κομμάτι

Μόλις δεις αυτό το 2 piece φόρεμα που βρήκαμε από τα καταστήματα Zara, είναι σίγουρο πως θα κάψεις καρδιές, μιας και αναδεικνύει υπέροχα, όλα τα σημεία του σώματός σου.

Και ποια γυναίκα δε θα ήθελε να έχει στη συλλογή της ένα υπέροχο στενό φόρεμα που να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της και να την κάνει να δείχνει θελκτική.

To φόρεμα αυτό μπορείς να το συνδυάσεις και αυτό το τσαντάκι που βρήκαμε από τη νέα συλλογή του Zara.

Τα Zara έχουν και πάλι τη λύση, με αυτό το υπέροχο φόρεμα, το οποίο στην ουσία είναι φούστα μπλούζα. Μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και με αυτά τα ρούχα θα καταφέρεις να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

Η μπλούζα κοστίζει 29,95 ενώ η φούστα 39,95 και μπορείς να τα βρεις στο online store του Zara.

Zara φόρεμα

TAGS