Καλοκαιρινός έρωτας τα δερμάτινα πέδιλα από τα Massimo Dutti

Απαραίτητο αξεσουάρ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλοκαιρινός έρωτας τα δερμάτινα πέδιλα από τα Massimo Dutti

Αυτά τα δερμάτινα πέδιλα που βρήκαμε στα καταστήματα Massimo Dutti, αποτελούν τον απόλυτο καλοκαιρινό έρωτα και δε θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να λείπουν από τη συλλογή σου. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για τα πιο must παπούτσια.

Και ποια γυναίκα δε θα ήθελε να έχει στην ντουλάπα της, ένα ζευγάρι κομψά πέδιλα με λεπτό τακούνι, τα οποία μπορούν ανά πάσα στιγμή να απογειώσουν οποιαδήποτε εμφάνιση.

Τα Massimo Dutti έχουν και πάλι τη λύση για εσένα και μάλιστα στην καλύτερη τιμή αφού αυτή τη στιγμή στο online store μπορείς να βρεις μερικές μοναδικές εκπτώσεις.

Μιας και θα επισκεφθείτε τα Massimo Dutti, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξετε μια ματιά και σε αυτό το υπέροχο lingerie φόρεμα. Δείτε εδώ την τιμή του!

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ζευγάρι παπούτσια που θα σε βολέψει σε όλες τις εξόδους σου.

μαύρα πέδιλα Massimo Dutti

Τα συγκεκριμένα πέδιλα βρίσκονται σε έκπτωση και έτσι από 79,95€ μπορείς να τα κάνεις δικά σου με 49,95€. Θα τα βρεις εδώ.

Λίγα λόγια για τα Massimo Dutti όπου θα βρεις τα μαύρα πέδιλα

Η Massimo Dutti δημιουργήθηκε το 1985 και αποκτήθηκε από την Inditex το 1991. Σήμερα υπερβαίνει τα 790 καταστήματα σε πάνω από 75 αγορές.

Στο ξεκίνημά της, η μάρκα προσανατολίζεται στην ανδρική μόδα.Από το 1995 κι έπειτα αρχίζει το λανσάρισμα της γυναικείας μόδας σεόλες τις διαστάσεις της: απο τις πιο αστικές γραμμές, μέχρι τις πιοκάζουαλ. Έτσι η Massimo Dutti εδραιώνεται σε όλα τα επίπεδα ως όμιλοςαναπτυσσόμενος σε εθνικό & διεθνές επίπεδο με προσωπικό που αυτήτη στιγμή υπερβαίνει τους 10.000 υπαλλήλους.

Κατά τη διάρκεια του 2003 η Massimo Dutti λάνσαρε το τμήμα παιδικής μόδας με την εμπορική επωνυμία Massimo Dutti Boys & Girls. Αυτή η σειρά καθιερώνεται σταδιακά σε καταστήματα διαφόρων αγορών, που έχουν το κατάλληλο μέγεθος για να φιλοξενήσουν τον απαιτούμενο καθορισμένο χώρο