H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ντύθηκε Blair Waldorf - Δες την εμφάνιση που πρέπει να αντιγράψεις

Πιο κομψή από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ντύθηκε Blair Waldorf - Δες την εμφάνιση που πρέπει να αντιγράψεις

Αν είσαι και εσύ φαν του Gossip Girl, τότε θα κατάλαβες αμέσως την ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε ένα από τα πιο πρόσφατα ποστ της. Η ίδια ντύθηκε Blair Waldorf και προκάλεσε πανικό! Δες την εμφάνιση που πρέπει να αντιγράψεις!

Το γνωστό μοντέλο είχε ζήσει αρκετά χρόνια στη Νέα Υόρκη και όπως ήταν αναμενόμενο έχει πάρει και εκείνη μια ιδέα από το τι εστί Gossip Girl, κάτι που δεν μας έκανε και μεγάλη εντύπωση.

Να τονίσουμε μάλιστα, πως πριν γυρίσει στην Ελλάδα, ο φακός την είχε "τσακώσει" μάλιστα με έναν ηθοποιό της σειράς, κάνοντας τα media να "παραληρούν", με την ίδια ωστόσο να τονίζει πως ήταν απλά φίλοι με τον Sebastian Stan.

Παρόλα αυτά, η ίδια αυτή τη φορά που επέστρεψε για λίγο διάστημα στην γνωστή πόλη θέλησε να αλλάξει το στυλ της και να το κάνει πιο upper east side, επιλέγοντας να αντιγράψει το μεγαλύτερο fashion icon της τηλεόρασης. Φόρεσε λοιπόν την στέκα της αλλά Blair Waldorf, έβαλε το πανωφόρι της και βγήκε στους δρόμους σκορπίζοντας φιλάκια. Μιας και μιλάμε για το μοντέλο ωστόσο εσείς είδατε τι είπε δημόσια η Βίκυ Καγιά για εκείνη; Πέταξε "φλόγες"!

Πριν ντυθεί Blair Waldorf η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε και κόκκινο φόρεμά που κοστίζει όσο μια γούνα του Snik! Αυτή είναι η τιμή του ακριβώς!

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πόσο είναι η τιμή του ακριβώς! Υπολογίζουμε πως σίγουρα κοστίζει όσο μια γούνα του Snik!

Το μοντέλο είχε βγει για ψώνια με την φίλη και μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου φορώντας ένα συγκλονιστικό φόρεμα Carolina Herrera.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η τιμή του ανέρχεται στα 2,114 ευρώ!

Και μιας και αναφέραμε τον Snik, αυτή ίσως είναι η πιο ακριβή γούνα στη ντουλάπα του!