Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σαματάς στα Lidl - Δεύτερη μέρα lockdown κι έβαλαν σε προσφορά αυτό το προϊόν!

Ισχύει μόνο για λίγο

Σαματάς στα Lidl - Δεύτερη μέρα lockdown κι έβαλαν σε προσφορά αυτό το προϊόν!
HEALTH NEWS 04.11.2020 07:35
Από Youweekly Team

Δεύτερη μέρα lockdown ξημέρωσε στην Ελλάδα και τα καταστήματα Lidl έχουν προνοήσει για τους πελάτες τους! Έβαλαν σε προσφορά ένα προϊόν που είναι αναγκαίο και γίνεται σαματάς με τις παραγγελίες!

Τι χρειαζόμαστε περισσότερο από όλα αυτή την περίοδο για να προφυλαχτούμε όσο μπορούμε από τα μικρόβια; Πρέπει να το έχουμε στο σπίτι μας, στην τσάντα μας, στο αμάξι μας: Gel χεριών!

Τα καταστήματα Lidl μείωσαν την τιμή του μόνο για λόγο οπότε... προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις!

Αυτή είναι η προσφορά των Lidl δεύτερη μέρα του lockdown

Lidl προσφορά lockdown

Δείτε εδώ και τι προσφορά έχουν βγάλει τα καταστήματα Σκλαβενίτης, πάλι εξαιτίας του lockdown!

Παίζουν μέχρι και ξύλο γι’ αυτό το Lidl προϊόν! Κοστίζει 402 ευρώ - Σοκ

Ένα προϊόν «βόμβα» στα Lidl κοστίζει 402 € και οι πελάτες τους για να το αγοράσουν παίζουν μέχρι και ... ξύλο, καθώς αυτή την προσφορά δεν την βρίσεις πουθενά άλλου. Προκαλεί σοκ.

Για αυτό το προϊόν παίζουν μέχρι και ξύλο στα Lidl αφού κοστίζει 402 €

Την αλυσίδα των super market Lidl, την γνωρίζουν όλοι για τα τρόφιμα, τα εργαλεία και τα είδη ρουχισμού που πουλάει. Παλαιότερα, εκτός από αυτά τα αγαθά είχε βάλει στα «ράφια» και αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα μέσω των Lidl στη Γερμανία πωλούνταν το 2018 εκδόσεις των μοντέλων Opel Corsa και VW CrossPolo, ενώ το 2019 προσέφερε (πάλι στη Γερμανία) το Fiat 500 1.2 Pop Star 69 hp, με 89 ευρώ μηνιαία δόση για διάρκεια 48 μηνών και με 10.000 χιλιόμετρα ετησίως.

Αυτή τη φορά, η Lidl Ελβετίας σε συνεργασία με την Carvolution δίνει με leasing το Renault Clio 1.0 TCe 100 CVT στη μισή τιμή, από ότι διατίθεται στην τοπική αγορά. Οι επιλογές χρωμάτων είναι μόνο τρεις (λευκό, ασημί και γκρι) και ο εξοπλισμός διαθέτει όλα τα σύγχρονα και απαραίτητα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας. Το leasing περιλαμβάνει ασφάλιση, service, αλλαγή ελαστικών και εκπτωτική κάρτα καυσίμων.

Ο ελάχιστος χρόνος συμβολαίου είναι 12 μήνες με έως 850 χιλιόμετρα το μήνα (10.000 χλμ. το χρόνο) και το μηνιαίο μίσθωμα είναι 429 ελβετικά φράγκα (402 ευρώ), όταν με άλλη εταιρεία leasing το ποσό φτάνει τα 865 ελβετικά φράγκα (810 ευρώ). Να σημειωθεί ότι η προκαταβολή είναι μηδενική, ενώ η τιμή του αυτοκινήτου στην Ελβετία είναι 20.500 ελβετικά φράγκα (19.194 ευρώ σημερινή ισοτιμία). Μάλιστα η εταιρεία Carvolution που αναλαμβάνει τη μίσθωση, μπορεί να στείλει το αυτοκίνητο στο σπίτι του πελάτη.

Πηγή: autogreeknews.gr

Πηγή:  ;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καταγγελία - «βόμβα» για τα Lidl - Αφορά όλους τους πελάτες

Η Lidl το πήγε σε άλλο επίπεδο - Χαμός με την ανακοίνωσή της εν μέσω του φονικού ιού

Share