Τρίκαλα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 14χρονου που έπεσε από την ταράτσα

Τραγικές στιγμές!

Τρίκαλα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 14χρονου που έπεσε από την ταράτσα

Σε κλίμα βαθιά θλίψης και οδύνης πραγματοποιείται η κηδεία του 14χρονου που έπεσε από την ταράτσα 3όροφης πολυκατοικίας στα Τρίκαλα.

Η οικογένεια του 14χρονου, οι συμμαθητές του και οι φίλοι του, λένε αυτή την ώρα, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Μάριο, μην μπορώντας να πιστέψουν τον τραγικό του θάνατο. Διαβάστε παρακάτω...

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, Κώστας και Ουρανία Ψύλλη καθώς και τα αδέρφια του Μάνθος και Άννα, οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ καθώς και οι φίλοι του παιδιού που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο γεγονός.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε την Κυριακή των Βαΐων, όταν το παιδί έπαιζε με άλλους δυο συνομήλικούς του στην ταράτσα της 3όροφης πολυκατοικίας που διέμενε. Για κάποια στιγμή εκεί που ισορροπούσε στα κάγκελα, παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, εξακολουθούν να διερευνώνται , αν και οι πληροφορίες σύμφωνα με φίλους του άτυχου Μάριου μιλούν για ελιγμούς οπου έκαναν τα παιδιά, τύπου παρκούρ.

Ο 14χρονος Μάριος
Οι δυο φίλοι του πάγωσαν βλέποντας τον Μάριο να πέφτει στο κενό και αμέσως ενημέρωσαν τις οικογένειές τους αλλά ο θάνατος του Μάριου ήταν ακαριαίος.

O Mάριος ήταν μαθητής της τρίτης τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων και όλοι κάνουν λόγο για ένα αξιόλογο παιδί και πολύ καλό μαθητή.

Μάλιστα, ο 14χρονος, λίγο πριν από τη μοιραία πτώση, είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram ένα βιντεάκι, «ταγκάροντας» τους φίλους του και δείχνοντας πόσο διασκέδαζαν.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα των μαθητών και των καθηγητών του άτυχου Μάριου

Κώστας Σγόντζος: Συντετριμμένη η Νανά Παλαισάκη στην κηδεία του! Οι πρώτες εικόνες...

Με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, τον Κώστα Σγόντζο που όπως σας είχαμε αναφέρει, έφυγε ξαφνικά από την ζωή το περασμένο Σαββατοκύριακo!

Το απόγευμα της Τρίτης, έγινε η κηδεία του Κώστα Σγόντζου στο Νεκροταφείου Χαλανδρίου.

Πλήθος κόσμου έδωσαν το παρόν, με τη Νανά Παλαιτσάκη, να αποχαιρετά τον πρώην σύζυγό της με δάκρυα στα μάτια! Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Υouweekly.gr:

Οι εικόνες από την κηδεία του Κώστα ΣγόντζουΟι εικόνες από την κηδεία του Κώστα ΣγόντζουΟι εικόνες από την κηδεία του Κώστα ΣγόντζουΟι εικόνες από την κηδεία του Κώστα Σγόντζου

Νανά Παλαιτσάκη: Το συγκινητικό μήνυμα μετά το θάνατό του πρώην συζύγου της!

Στο πένθος έχει βυθιστεί τις τελευταίες ώρες η Νανά Παλαιτσάκη μετά την είδηση πως ο πρώην σύζυγό της έφυγε από την ζωή. Μάλιστα, έστειλε και το πρώτο μήνυμα.

Η παρουσιάστρια έμαθε το άσχημο γεγονός την ώρα που ήταν στον αέρα της εκπομπής Αποκαλυπτικά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook δημοσίευσε ένα τραγούδι το οποίο και αφιέρωσε στον πρώην σύζυγό της Κώστα Σγόντζου, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 62 ετών έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη μερικές ημέρες πριν.

«Rock in peace Constantinos Sgontzos Ξεκίνα να οργανώνεις τον sky rock σε άλλες γειτονιές», έγραψε αφιερώνοντας του το τραγούδι.

undefined

Πένθος για τη Νανά Παλαιτσάκη! Πέθανε ο πρώην σύζυγος της!

Δύσκολες στιγμές περνάει η Νανά Παλαιτσάκη η οποία έμαθε στον αέρα της εκπομπής, πως πέθανε ο πρώην σύζυγός της.

Η δημοσιογράφος είναι σοκαρισμένη, αποχώρησε από το πλατό με δάκρυα στα μάτια, αφού κυριολεκτικά πάγωσε μόλις έμαθε το δυσάρεστο γεγονός για τον πολύ αγαπημένο παρουσιαστή!

Συγκεκριμένα έφυγε από την ζωή ο ραδιοφωνικός παραγωγός ο Κώστας Σγόντζος. Είχε εργαστεί στην ΕΡΤ, στον ΣΚΑΙ, στον ΑΝΤ1, στον Alpha και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ERA 2, ERA sport, TOP FM,ANT1 FM, ROCK FM, SKYROCK, PLANET.

Η Νανά Παλαιτσάκη ειδοποιήθηκε για το γεγονός, ενώ ήταν στον αέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά Live» με τον Μένιο Φουρθιώτη στο Έψιλον. Ο παρουσιαστής διέκοψε τη ροή της εκπομπής η παρουσιάστρια αποχώρησε σοκαρισμένη.

undefined