Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Υπόθεση Γλυκά Νερά: Καταγγελία "βόμβα" από τον Θανάση Κατερινόπουλο

Οι αναρτήσεις του στο Facebook βγάζουν πολλά στην φόρα

Υπόθεση Γλυκά Νερά: Καταγγελία
Έγκλημα 05.07.2021 12:39
Από Youweekly Team

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος πριν από λίγες ώρες μέσα από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κατήγγειλε πως δέχεται απειλές για την ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος έλεγε εξ αρχής πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ο δολοφόνος της Κάρολάιν και έχει μιλήσει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για 3ο πρόσωπο στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, όπως επίσης και για επίσκεψη στη Σούδα, κατήγγειλε πως δέχεται απειλές και ότι «έριξαν» το blog του τονίζοντας ωστόσο πως τίποτα δεν τον φοβίζει και το στόμα του θα παραμείνει ανοιχτό.

Οι αναρτήσεις του Θανάση Κατερινόπουλου

«Φίλες και φίλοι σας γνωρίζω ότι κάποιος ή κάποιοι «εισέβαλαν» στο katerinopouloblogspot με συνέπεια αυτό να μην μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Προφανώς και ενοχλήθηκαν, όταν είδαν ότι η επισκεψιμότητα του ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια επισκέπτες σε έξι μήνες.Έκαναν βέβαια ζημιά που δεν διορθώνεται. Έχω όμως να τους «παραγγείλω τα μαντάτα» ότι εκ χαρακτήρος δεν το «βάζω κάτω» και σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας, με εξ υπαρχής κατασκευασμένο blog. Και… Καλύτερα να με φοβούνται, διότι δεν θα τους δώσω τη χαρά να με λυπούνται» ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Φίλες και φίλοι σας γνωρίζω ότι κάποιος ή κάποιοι "" εισέβαλαν"" στο katerinopouloblogspot με συνέπεια αυτό να μην...

Posted by Θανάσης Κατερινόπουλος on Thursday, July 1, 2021

Στη συνέχεια, με νέα ανάρτηση αναφέρθηκε στις απειλές που δέχτηκε μέσω mail και επισημαίνει πως θα κρατήσει το στόμα του ανοιχτό.

«Φίλες και φίλοι καλημέρα. Επίσης δεν θα πω καλημέρα σ αυτόν τον ανώνυμο που μπορεί να του αρέσει ο χαρακτηρισμός no name, ο οποίος με τα mail από το Μαύρο Διαδίκτυο (Dark Internet) έκανε τις προτάσεις του και απειλές και στην πορεία κατέστρεψε το Ιστολόγιο μου.

Μαύρε σκοτεινέ και Ανώνυμε, χτύπησες λάθος πόρτα. Ο Κατερινόπουλος δεν τα πήρε ποτέ, δεν θα τα πάρει ποτέ και θα έχει το στόμα του ανοικτό.

Αν είσαι άνδρας, διότι άνδρες δεν είναι μόνο όσοι φορούν παντελόνια, βγες από την Ανωνυμία. Αγοράκι μου πες στα αφεντικά σου οποία και να είναι αυτά, ότι τους έχω συνδεδεμένους με Κάιρο.

Και θα κάνω αυτό που επιβάλλει η συνείδηση μου, η Ιστορία μου, η Διαδρομή μου αλλά και η Καταγωγή μου (Είμαι Ξηρομεριτης) Άντε Γειά.

Και να ξέρεις δεν έχω καβαλήσει κανένα καλάμι. Διότι το καλάμι για τους καλαμοκαβαλαρηδες όταν είναι ξερό, σπάει και τους «κόβει» ξέρεις ποια(αν εσύ έχεις) και όταν είναι χλωρό σηκώνει σκόνη και τους «βγάζει τα μάτια». Κατέβα λοιπόν από αυτό και βγες στο ξέφωτο».

ΔΕΝ ΦΟΒΆΜΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΗ Φίλες και φίλοι καλημέρα. Επίσης δεν θα πω ΚΑΛΗΜΈΡΑ σ αυτόν τον...

Posted by Θανάσης Κατερινόπουλος on Saturday, July 3, 2021

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει χάσει τον γιο του

Ο αστυνομικός διευθυντής εν αποστρατεία, έχασε το γιο του, Νώντα Κατερινόπουλο, ο οποίος, σύμφωνα με την ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη, πέθανε στον ύπνο του.

«Η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός νέου και ιδιαίτερα αγαπητού άνδρα με όνειρα για τη ζωή, έπεσε σαν κεραυνός στα γραφεία του «Τούνελ». Ο Νώντας Κατερινόπουλος, δεν ξύπνησε για να υποδεχθεί την πρώτη μέρα της άνοιξης… Πέθανε άξαφνα στον ύπνο του.

Ήταν ο μεγαλύτερος γιος του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη της εκπομπής , Αστυνομικού Διευθυντή εν αποστρατεία, Θανάση Κατερινόπουλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γλυκά Νερά: «Ο δολοφόνος της Καρολάιν γελούσε σαν να ήταν σε κρουαζιέρα»

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει - 6 μέρες πριν τη δολοφονία ο πιλότος έγραψε το οικόπεδο στο όνομά του»

Share