Έσκασε τώρα - Ομολόγησε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Πάτρα

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Έσκασε τώρα - Ομολόγησε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Πάτρα

Έσκασε τώρα η πληροφορία ότι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε παραλία στην Πάτρα, ομολόγησε το έγκλημα της. Η γυναίκα έχει συλληφθεί από τους άνδρες του Λιμενικού και ανακρίνεται. Είναι 27χρονη με καταγωγή από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του thebest.gr, το μωρό άφησε στην παραλία η 27χρονη, η οποία πριν από μερικές ημέρες, γέννησε στο μαιευτήριο δημόσιου νοσοκομείου της πόλης. Πήρε εξιτήριο χθες και έφυγε από το νοσοκομείο μαζί με το μωρό της.

Άγνωστοι ωστόσο, παραμένουν μέχρι στιγμής, οι λόγοι που οδήγησαν να εγκαταλείψει το νεογέννητο κοριτσάκι της. Η ανάκριση της γυναίκας είναι σε εξέλιξη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να της απαγγελθούν κατηγορίες

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών και αύριο, θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Σοκ προκαλεί και το περιστατικό με το βρέφος που το δάγκωσε ποντίκι

Βρέφος 18 μηνών νεκρό από εισρόφηση στην Ηλέια

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ηλεία, όπου βρέφος 18 μηνών πέθανε από εισρόφηση.

Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει το πρωί της Παρασκευής την Ηλεία. Ένα βρέφος - σύμφωνα με πληροφορίες ηλικίας 1,5 έτους - έχασε τη ζωή του πιθανότατα από εισρόφηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr το μωράκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας από τη Νέα Μανωλάδα που διαμένει η οικογενειά του και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Το μωράκι παρουσίασε πυρετό το βράδυ της Πέμπτης και στη συνέχεια έντονη αδιαθεσία.

Το πρωί μεταφέρθηκε απο τους γονείς του στο Κ.Υ. Βάρδας και διαπιστώθηκε πως είχε καταλήξει…

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για οικογένεια Ρουμάνων εργατών από την περιοχή.