Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιώργο Πατούλη - Δεν θα πιστέψετε τι έκανε για τους πολίτες

Τους άφησε όλους άφωνους

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιώργο Πατούλη - Δεν θα πιστέψετε τι έκανε για τους πολίτες

Κίνηση ανθρωπιάς είχαμε από τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος είναι στο πλευρό του κόσμου και δεν διστάζει να βοηθήσει. Δεν θα πιστέψετε τι έκανε για τους πολίτες!

Σήμερα άνοιξαν για πρώτη φορά οι οργανωμένες παραλίες αλλά με συγκεκριμένους κανόνες και τηρώντας τις αποστάσεις, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού που έχει σαρώσει όλες τις χώρες παγκοσμίως.

Ο Γιώργος Πατούλης βρέθηκε σήμερα σε μια από αυτές για να κάνει τον έλεγχο και να διαπιστώσει αν όλα βαίνουν καλώς, αλλά είχε και μια έκπληξη για τον κόσμο.

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Γιώργο Πατούλη - Τι έδωσε στους πολίτες

O περιφερειάρχης Αττική βρέθηκε στην παραλία του Αλίμου μαζί με τον Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη ενημερώνοντας τον κόσμο αλλά και μοιράζοντας αντισηπτικά!

Ο κ. Πατούλης έσπευσε αργότερα να ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο intagram, και στο twitter, γράφοντας, "Επιτόπιος έλεγχος στον Άλιμο για να δούμε την παραλία με τον Δήμαρχο andreaskondylis Μοιράζουμε αντισηπτικά στους λουόμενους και τους ενημερώνουμε για τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
#Μένουμε_Ασφαλείς και χαιρόμαστε τις ομορφιές της Αττικής μας, βάζοντας πάνω απ όλα την υγεία μας και των συνανθρώπων μας με την ατομική ευθύνη".

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Πατούλη

Ο Γιώργος Πατούλης (Αθήνα, 14 Μαΐου 1961) είναι Έλληνας πολιτικός που διατελεί περιφερειάρχης Αττικής, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, τέως πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και τέως Δήμαρχος Αμαρουσίου. Μιλώντας ωστόσο για την οικογένειά του και τον ίδιο δείτε και την Μαρίνα Πατούλη στα γενέθλια του συζύγου της πιο εκθαμβωτική από ποτέ!

Γεννήθηκε στην Αθήνα και έλκει την καταγωγή του από την Κρήτη, τόσο από τη μεριά του πατέρα του που ήταν από το Καβούσι Ρεθύμνου, όσο και από την πλευρά της μητέρας του που είναι από τα Χανιά.

Είναι νυμφευμένος με την καθηγήτρια φιλολογίας, Μαρίνα Σταυράκη, η οποία εργάζεται στην μέση εκπαίδευση και έχουν έναν γιό, τον Αλέξανδρο.