Καλλιθέα: Εξελίξεις με την υγεία της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Καλλιθέα: Εξελίξεις με την υγεία της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι

Εξελίξεις έχουμε αναφορικά με την 34χρονη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Διαβάστε παρακάτω πως είναι η υγεία της και ποια αυτά που είπε η οφθαλμίατρος, που την έχει αναλάβει.

Η οφθαλμίατρος που ανέλαβε την 34χρονη γυναίκα είπε στους δημοσιογράφους πως σήμερα η κατάστασή της ήταν καλύτερη από χθες και πρόσθεσε ότι έδωσαν μάχη για να σώσουν το αριστερό της μάτι και πως η ίδια εκτιμά ότι είναι πολύ πιθανόν να μη χάσει τελικά την όρασή της. Η 34χρονη Ιωάννα μεταφέρθηκε σήμερα σε δημόσιο νοσοκομείο με εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων, όπως αναφέρει και το athensmagazine.gr.

Σας έχουμε ωστόσο και τις επιθέσεις με βιτριόλι που έχουν συγκλονίσει την χώρα μας. Δείτε εδώ, τις υποθέσεις που σοκαραν την Ελλάδα.

Πριν τις εξελίξεις για την 34χρονη, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, είχε μιλήσει και ο γιατρός που την περιέθαλψε - Τι είπε για την υγεία της;

Σοκάρουν τα λόγια που είπε ο γιατρός που περιέθαλψε την 34χρονη. Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα και τώρα ο γιατρός της κάνει λόγο για "φρικτό χημικό έγκαυμα".

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Υποδιευθυντής Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου «Metropolitan», Π. Μπουλές, ο οποίος περιέθαλψε την 34χρονη και περιέγραψε τις πρώτες στιγμές στο νοσοκομείο. Ποια είναι τώρα η κατάσταση της άτυχης γυναίκας;