Φρίκη στη Μόρια - 23χρονη Αφγανή μαχαίρωσε και σκότωσε συνομήλικη ομοεθνή της

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φρίκη στη Μόρια - 23χρονη Αφγανή μαχαίρωσε και σκότωσε συνομήλικη ομοεθνή της

Φρίκη επικρατεί στη Μόρια με την είδηση πως μια 23χρονη Αφγανή μαχαίρωσε και σκότωσε μια συνομήλικη ομοεθνή μέσα στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης. Τι λένε ωστόσο, οι πληροφορίες;

Η δράστρια αναζητείται αφού έχει διαφύγει στα γύρω βουνά. Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr, η 23 μαχαίρωσε τη γυναίκα στο λαιμό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το φονικό έγινε μετά από καβγά μεταξύ των παιδιών των δυο γυναικών. Η είδηση αυτή έρχεται μετά το άγριο φονικό στα Ανώγεια, όπου οι εξελίξεις όπως θα δείτε εδώ δεν έχουν τέλος. Οι αποκαλύψεις σοκάρουν με τον κατηγορούμενο να χαρακτηρίζεται ως «σκύλος» από αυτόπτη μάρτυρα.

Πηγή: iefimerida.gr

Εκτός της 23χρονης στη Μόρια, πρόσφυγας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του στο Λαύριο

Την γυναίκα του μαχαίρωσε μέχρι θανάτου σε hotspot στο Λαύριο πρόσφυγας και στο σημείο βρέθηκε αμέσως αστυνομικές δυνάμεις. Τι λένε οι μέχρι στιγμής πληροφορίες;

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στη δομή φιλοξενίας του Λαυρίου, όπου ένας Κούρδος πρόσφυγας φέρεται να μαχαιρώσει τη σύζυγό του. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας βαριά τραυματισμένη, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε. Η είδηση έρχεται μετά το σοκ, όταν πατέρας σκότωσε όλα τα παιδιά του.

Φρίκη στην επικράτησε και στην Κόρινθο όταν μητέρα μαχαίρωσε την 17χρονη κόρη της

Την 17χρονη κόρη της μαχαίρωσε μια μητέρα προκαλώντας φρίκη στην Κόρινθο και σε όλη την Ελλάδα. Η 42χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Κορίνθου για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, η 42χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 17χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, την τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Η 17χρονη νοησηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ το μαχαίρι, με το οποίο πραγματοποιήθηκε η επίθεση, βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ ναρκωτικά δισκία.