Κόμπι Μπράιαντ: Θα σας "πέσουν" τα μαλλιά με το ποσό που πωλήθηκε το πρώτο του δαχτυλίδι στο NBA

Απίθανο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κόμπι Μπράιαντ: Θα σας

Λίγο καιρό μετά το θάνατο του, έγινε γνωστό το ποσό στο οποίο πωλήθηκε, το πρώτο δαχτυλίδι που είχε κατακτήσει ο Κόμπι Μπράιαντ, με το πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Το μόνο σίγουρο είναι πως μόλις το δείτε, θα σας "πέσουν" τα μαλλιά!

Το πρώτο δαχτυλίδι πρωταθλητή που φόρεσε στα δάχτυλά του ο Κόμπι Μπράιαντ το 2000, δημοπρατήθηκε για 188.000 ευρώ.

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε και το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ. Δείτε εδώ τι έδειξε.

Πρόκειται για μια διαδικασία που είχε δρομολογηθεί εδώ και αρκετούς μήνες και δεν είχε να κάνει με τον θάνατό του. Πρόσφατα ο εκπρόσωπος της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για τη δημοπρασία, Κεν Γκόλντιν, είχε εξηγήσει πως η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη από τον Δεκέμβριο και ουδεμία σχέση έχει με προσπάθεια να γίνει εκμετάλλευση του θανάτου του, δεδομένου ότι «θα ήταν άδικο για όλους όσους προσέφεραν αντικείμενα που κρατούσαν τα αντικείμενα και τα έδωσαν σε εμάς, να μην προχωρήσουμε τη διαδικασία».

Έτσι, το δαχτυλίδι που είχε κατακτήσει το 2000 και το οποίο είχε προσφέρει στη μητέρα του Παμ πωλήθηκε για το ποσό των 206.000 δολαρίων.

Πηγή: iefimerida.gr

Ασύλληπτο είναι και το ποσό που θα πάρει η Βανέσα από τις μετοχές του Κόμπι Μπράιαντ

Λίγο καιρό μετά τον τραγικό θάνατο του αστέρα του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, έγινε γνωστό το απίστευτο ποσό που πρόκειται να πάρει η αγαπημένη του σύζυγος, Βανέσα Μπράιαντ, από τις μετοχές του σε μία συγκεκριμένη εταιρεία που είχε επενδύσει.

Το Ιανουάριο του 2020, ολόκληρος ο πλανήτης συγκλονίστηκε με το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή, του Κόμπι Μπράιαντ, ενός παίκτη που είχε γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της κορυφαίας λίγκας του κόσμου.

Αυτό είναι το ποσό που θα πάρει από τις μετοχές του Κόμπι η Βανέσα Μπράιαντ

Το 2013, ο Κόμπι είχε αγοράσει μετοχές στην εταιρεία ενεργειακών ποτών, Body Armor. Ο μπασκετμπολίστας, αποτελούσε τον τέταρτο μεγαλομέτοχο μία εταιρείας, που εξελίχθηκε σε έναν κολοσσό των επιχειρήσεων στις ΗΠΑ, με τα έσοδά της φέτος να φτάνουν το ένα δισεκατομμύριο.

Μετά το θάνατό του, τη θέση του στο διοικητικό συμβούλιο, καθώς και τα έσοδά του από τις μετοχές θα πάρει η αγαπημένη του σύζυγος, Βανέσα Μπράιαντ, η οποία θα εισπράξει 200 εκατομμύρια δολάριο, για το 10% που ανήκει στον αδικοχαμένο άντρα της.

Το 2018, η Coca Cola αγόρασε ένα μικρό μερίδιο στην BodyArmor, μια συμφωνία που ανέβασε την αξία της εταιρείας στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια και τις μετοχές του Κόμπι στα 200 εκατομμύρια δολάρια.