Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια - Πληροφορίες για έναν τραυματία

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια - Πληροφορίες για έναν τραυματία

Πριν από μισή ώρα έπεσαν πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια με τις πληροφορίες να θέλουν έναν άνθρωπο να έχει τραυματιστεί.

Συγκεκριμένα, οι πυροβολισμοί έπεσαν στη συμβολή των οδών Νικοπόλεως και Κορφίου ενώ στο περιστατικό εμπλέκονται τρεις Αλβανοί και μία Γεωργιανή.

Ένας τραυματίας είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο απολογισμός της ανταλλαγής πυροβολισμών στα Κάτω Πατήσια. Ο τραυματίας είχε προλάβει να απομακρυνθεί από το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί στην οδό Νικοπόλεως και εντοπίσθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με άλλον έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οι δύο άνδρες είναι Αλβανοί και η γυναίκα από τη Γεωργία και εντοπίσθηκαν στη συμβολή της Πατησίων με την οδό Ιακωβάτων.

Στην εξέλιξη του περιστατικού ένας εκ των εμπλεκόμενων με το αυτοκίνητό του κατάφερε και ξέφυγε από τα πυρά, ενώ είχε πυροβοληθεί και ήταν τραυματίας.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην Πατησίων και Ιαχωβάδων, ενώ ο οδηγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πυροβολισμό δέχτηκε πριν λίγο καιρό και ένας γνωστός τραγουδιστής!

Συναγερμός στην Πρέβεζα: Έπεσαν πυροβολισμοί - Υπάρχουν τραυματίες

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε μετά το μεσημέρι σήμερα Σάββατο στη Μυρσίνη, στην Πρέβεζα. Σύμφωνα με πληροφορίες του prevezanews, υπάρχουν δύο σοβαρά τραυματίες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα αίτια της συμπλοκής είναι οι «προσωπικές διαφορές».

Το επεισόδιο έγινε μεταξύ τριών αντρών (40-45 ετών), οι δύο από αυτούς αδέρφια. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο ένας εκ των αδερφών πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Σοβαρά τραυματίστηκαν ο αδερφός του στην κοιλιακή χώρα και ο τρίτος εμπλεκόμενος, ιδιοκτήτης καφενείου, στο κεφάλι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας με τον δεύτερο να βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Στο χωριό βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ο δράστης έχει διαφύγει και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Δείτε ωστόσο που είχαμε 9 νεκρούς από πυροβολισμούς.

Θρήνος στον Βόλο - 54χρονος πέθανε από αυτοπυροβολισμό

Ασύλληπτος θρήνος έχει ξεσπάσει στο Βόλο, με έναν 54χρονο να πεθαίνει αυτό αυτοπυροβολισμό, χωρίς μάλιστα να έχουν γίνει προς το παρόν γνωστοί οι λόγοι, που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Ο ίδιος ήταν εγκεφαλικά νεκρός ήταν από το πρωί της Τρίτης (28/7), στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, ο 54χρονος αγρότης που αυτοπυροβολήθηκε στον κρόταφο με περίστροφο το βράδυ της Δευτέρας στη Ν. Αγχίαλο, ενώ νωρίτερα μες στη μέρα έγινε ένα σοκαριστικό τροχαίο στην Εθνική οδό.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο αγρότης, για άγνωστο λόγο, αποπειράθηκε να θέσει τέλος στη ζωή του στρέφοντας το περίστροφο στον κρόταφο και πυροβολώντας.

Ο 54χρονος εντοπίστηκε από τους γονείς του και άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου η κατάστασή του ήταν πολύ κρίσιμη εξαρχής

Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι που οδήγησαν τον άνδρα σε αυτή την πράξη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που προέβη στο απονενοημένο διάβημά του.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, που ερευνά την κατοχή του πιστολιού από τον 54χρονο.