Γλυκά Νερά: Σπαρακτική έκκληση - Ψάχνουν σπίτι οι γάτες της Καρολάιν

Ζητείται οικογένεια για να υιοθετήσεις τις δυο αυτές ψυχούλες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλυκά Νερά: Σπαρακτική έκκληση - Ψάχνουν σπίτι οι γάτες της Καρολάιν

Η οικογένεια της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, εκτός από εκείνη την μικρή Λυδία και τον Μπάμπη απαρτιζόταν από ένα σκυλάκι ούτε ενός έτους το οποίο δολοφονήθηκε μαζί της, αλλά και από δυο γάτες. Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε σήμερα, ότι οι δύο αυτές λευκές γάτες της αναζητούν νέα στέγη.

Όπως μετέφερε η Μάρθα Πουλτίδου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κατά της κακοποίησης ζώων, έχει εκείνη την επιμέλεια αυτών των δύο ζώων, καθώς οι άλλες δύο γάτες έχουν ήδη υιοθετηθεί. Οι πανέμορφες γάτες είναι αγρίμια, αφού σύμφωνα με την Μάρθα Πουλτίδου, έχουν δει τι έχει συμβεί.

“Τα ζώα είναι τόσο τρομαγμένα, που τα πιάνεις και προσπαθούν να φύγουν, κρύβονται”, είπε χαρακτηριστικά. Ακόμα, η κυρία Πουλτίδου ανέφερε ότι στη θέα ενός ανδρικού προσώπου οι γάτες παθαίνουν πανικό και κλαίνε.

Πρόκειται για δύο αδερφές, που γεννήθηκαν τον Αύγουστο του 2019. Είναι ακόμα πολύ τρομαγμένες και χρειάζονται χρόνο.

Συντετριμμένος ο πατέρας του Μπάμπη - "Σπάει" την σιωπή του για πρώτη φορά

Ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αποκάλυψε στη δημοσιογράφο Γιώτα Κυπουρού πως η εγγονή του, μικρή Λυδία, βρίσκεται μαζί με εκείνον και την οικογένειά του.

«Το μωράκι είναι μαζί μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η τύχη αυτού του μωρού και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό. Ως πατέρας αυτή τη στιγμή, έχω χάσει δύο παιδιά. Προσπαθώ να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα», είπε ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.