Τρόμος στην Φολέγανδρο - Νεκρή κοπέλα

Αναζητούν τον φίλο της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τρόμος στην Φολέγανδρο - Νεκρή κοπέλα

Οι αστυνομικές αρχές στη Φολέγανδρος προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο θανάτου μιας νεαρής γυναίκας η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα.

Μέχρι στιγμής με τα όσα έχουν γίνει γνωστά την βρήκαν εχθές αργά το βράδυ στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο. Μάλιστα, η κοπέλα ήταν στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές σε κάμπινγκ με τον φίλο της όπου αναζητείται από την οικογένειά του. Και οι δύο πλευρές από τις δύο οικογένειες είναι σε κατάσταση σοκ ενώ ακόμη και όλο το νησί προσπαθεί να βρει τον νεαρό με τις αστυνομικές αρχές.

Αυτόπτες μάρτυρες φαίνεται να υποστηρίζουν πάντως πως είδαν την νεαρή κοπέλα να βγαίνει από το αμάξι, να παίρνει ένα σακίδιο από το πορτ-μπαγκάζ και να κατηφορίζει προς τη βραχώδη περιοχή, μόνη της.

Όλες οι εξελίξεις για την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Καταιγιστικές οι εξελίξεις δύο μήνες μετά από τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά. Η οικογένεια της 20χρονης φέρεται πως δεν έχει πειστεί από τις εξηγήσεις του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου και αναζητά τους πραγματικούς λόγους.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποστηρίζει ότι σε μια στιγμή έντασης έβαλε τέλος στη ζωή της συζύγου του, ωστόσο η οικογένειά της, η οποία μάλιστα έχει υπό την επιμέλειά της μικρής Λυδίας, δεν πείθεται από αυτή τη δικαιολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 15 Ιουλίου ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει βρεί στο γραφείο του τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού του πιλότου.

«Αυτό γίνεται προκειμένου να δει τις κινήσεις των χρημάτων που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος, γιατί η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κινητό του είναι αυτό που επικαλείται εκείνος» είπε μεταξύ άλλων. Ενώ, στο μικροσκόπιο βρίσκονται και συγκεκριμένα πρόσωπα.

«Ήταν δειλός, την σκότωσε όσο κοιμόταν»

Μετά την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στο Live News για τη νέα καθημερινότητα της μικρής Λυδίας και απάντησε στις υπόνοιες που θέλουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες.

Ο ίδιος ζητά απόδοση δικαιοσύνης με ισόβια για τον δολοφόνο της κόρης του, ενώ αναφέρεται και στις υπόνοιες ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, υποστηρίζοντας ότι εάν η Καρολάιν το γνώριζε σίγουρα θα το ανέφερε.

Αναφορικά με την εγγονή του, Λυδία, είπε: «Το κορίτσι είναι καλά και είναι χαρούμενο. Είναι με τη γιαγιά της και είναι χαρούμενη. Όλοι την αγαπούν εδώ. Είναι με την Σούζαν, την κάνει μικρές βόλτες. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φροντίσω την εγγονή μου και να μεγαλώσει έτσι ώστε να μοιάζει στη μητέρα της.

Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν. Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός.

Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε».