Μάνατζερ καλλιτεχνών ο συγκατηγορούμενος του γνωστού ποδοσφαιριστή

Κατηγορείται για ομαδικό βιασμό

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μάνατζερ καλλιτεχνών ο συγκατηγορούμενος του γνωστού ποδοσφαιριστή

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας ποδοσφαιριστής κατηγορείται μαζί με έναν γνωστό μάνατζερ καλλιτεχνών κυρίως του χώρου της τραπ μουσικής για τον ομαδικό βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας.

Μάλιστα την Δευτέρα 30/8 ύστερα από το ένταλμα που είχε εκδοθεί αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Τόσο ο ίδιος όσο και ο παίχτης του Ολυμπιακού κατηγορούνται για βιασμό της 17χρονης μέσα στο σπίτι του 27χρονου ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα. Πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη Πακιστανός στην Θεσσαλονίκη που βίασε γυναίκα στο κέντρο της πόλης

Δικηγόρος ποδοσφαιριστή: «Τη βίασε και μετά του ζήτησε ραντεβού για το επόμενο βράδυ;»

Το βράδυ της Δευτέρας, ο δικηγόρος του γνωστού ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 17χρονης, Σταύρος Γεωργόπουλος, μίλησε και στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπήρξε εξαναγκασμός της κοπέλας.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή

«Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός για τίποτα. Μόνη της μια κοπέλα τον αναζήτησε την Παρασκευή, του είπε αν μπορούν να τον βρουν με μια φίλη της και έγινε ό,τι έγινε.

Αν πάω σε ένα σπίτι και με βιάσουν, αμέσως θα φύγω. Εδώ έμεινε στο σπίτι, παρήγγειλαν φαγητό, κάπνισαν ναργιλέ και αν δεν υπήρχε η καταγγελία ακόμα θα έκαναν βόλτες μαζί. Δεν μπορεί να υπάρχει βιασμός και η κοπέλα να του στέλνει μήνυμα αν θα βγουν ξανά το επόμενο βράδυ.

δώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακού για την σύλληψη του ποδοσφαιριστή για τον βιασμό 17χρονης

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακού για την σύλληψη του ποδοσφαιριστή

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας. Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση».