Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θα γεμίσουν τα καρότσια των Lidl - "Από την Παρασκευή και μέχρι τις 12/12..."

Super προσφορές για το τριήμερο

Θα γεμίσουν τα καρότσια των Lidl -
Ενημέρωση 09.12.2021 10:49
Από Youweekly Team

Μπορεί τα Lidl να μοιράζουν 150.000 ευρώ στους καταναλωτές τους, ωστόσο δεν μένουν μόνο εκεί, αφού θέλουν καθημερινές να τους χαρίζουν χαμόγελα. Έτσι για ακόμη μια εβδομάδα ανακοίνωσαν σούπερ προσφορές για το τριήμερο που έρχεται.

Συγκεκριμένα, από αύριο Παρασκευή 10/12 και μέχρι την Κυριακή 12/12 θα βρείτε στα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας μοναδικές προσφορές σε πολλά από τα προϊόντα τους με τις τιμές να αγγίζουν το μείον 35%.

Μερικές από τις προσφορές των Lidl

Lidl προσφορές Σαββατοκύριακου

Η ενημέρωση των Lidl για ψευδείς διαγωνισμούς

Η εταιρεία Lidl, όπως φαίνεται, εδώ και λίγο καιρό δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα. Αφού ένα της κατάστημα χτυπήθηκε κάποιες ημέρες πριν (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη), τώρα έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση των σούπερ μάρκετ που θα διαβάσετε παρακάτω, κάποιοι χρησιμοποιούν την επωνυμία της σε συνδυασμό με ψεύτικους διαγωνισμούς και προσπαθούν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία από το κοινό.

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση ψεύτικων σελίδων ή λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που με την παράνομη χρήση του λογότυπου ή/και της ονομασίας της Lidl Ελλάς επιχειρούν να παραπλανήσουν χρήστες του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, με αφορμή κάποιον υπαρκτό διαγωνισμό της εταιρείας μας και με την πρόφαση ανάδειξης των νικητών ζητούν από τους χρήστες να εισάγουν προσωπικά τους στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, αριθμό τηλεφώνου κτλ.

Για τη δική σας προστασία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για όλους τους διαγωνισμούς μας υπάρχουν πάντα αναρτημένοι όροι στην ιστοσελίδα μας https://www.lidl-hellas.gr/ και η επικοινωνία με τους νικητές γίνεται πάντα με τη λήξη του διαγωνισμού και αποκλειστικά μέσω των επίσημων καναλιών της Lidl Ελλάς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλλάζουν χέρια τα Lidl - Τι συμβαίνει με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Σούσουρο με τους κουραμπιέδες στα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης - Η ανακοίνωση της εταιρείας

TAGS
Share