Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ έκανε έφοδο στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Έσκασε μόλις τώρα!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δολοφονία Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ έκανε έφοδο στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Την ίδια ώρα που οι φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον 19χρονο Άλκη που δολοφονήθηκε άγρια εξαιτίας οπαδικών κινήτρων, την Τριτη 1/2, πριν λίγο έγινε γνωστό πως η ΕΛ.ΑΣ έκανε έφοδο στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Έφοδο στο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού, στο ύψος της Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έκαναν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του grtimes.gr, το τμήμα υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας ήταν αυτοί που σημείωσαν την έφοδο σε διαμέρισμα επί της Παλαιών Πατρών Γερμανού, όπου που στεγάζεται ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν καθόλου πληροφορίες για τα ευρήματα στο διαμέρισμα αλλά και την εξέλιξη των ελέγχων.

Το χρονικό της υπόθεσης

Από τον τόπο της δολοφονικής επίθεσης αστυνομικοί συνέλεξαν ένα μικρό «δρεπάνι» (κυρτό μαχαίρι) το οποίο απεστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζεται εάν χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες. Την ίδια ώρα, η αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής το οποίο εξετάζεται καρέ-καρέ.

Το φονικό, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, έγινε στις λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Θεοδ. Γαζή κοντά στο γήπεδο του Άρη. Οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα όταν πλησίασαν την παρέα των νεαρών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους ρώτησαν για τις οπαδικές τους προτιμήσεις πριν εξαπολύσουν την επίθεση. Εκτός από τον 19χρονο που έπεσε νεκρός, τραυματίστηκαν ευτυχώς όχι σοβαρά δύο φίλοι του, ένας ακόμη 19χρονος κι ένας 20χρονος που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύονται. Ο άτυχος 19χρονος, φοιτητής στο ΑΠΘ, φαίνεται να εκλιπαρούσε τους δράστες να σταματήσουν τα χτυπήματα.