Κατερίνα Καινούργιου: Το υπονοούμενο της για την υπόθεση της Πάτρας

«Θα λυθεί ποτέ;»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Το υπονοούμενο της για την υπόθεση της Πάτρας

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, σχολιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης 16/3, οι νέες δηλώσεις - καταπέλτης, του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων, σχετικά με το αν θα λυθεί τελικά η όχι το μυστήριο με τους θανάτους των παιδιών στην Πάτρα.

Το υπονοούμενο της Κατερίνας Καινούργιου για την υπόθεση της Πάτρας

Τον λόγο μετά τις δηλώσεις του ιατροδικαστή πήρε η παρουσιάστρια και το θέμα έληξε με την Κατερίνα Καινούργιου να αναρωτιέται αν αυτή η ανάρτηση αφήνει υπονοούμενα ότι η υπόθεση δεν θα λυθεί ποτέ.

Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για τον πατέρα των παιδιών - «Μένει με μία κοπέλα...»

Κάθε μέρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, ενώ μάλιστα οι καταθέσεις έχουν ήδη ξεκινήσει - δείτε εδώ πότε αναμένεται να μιλήσει η μητέρα -. Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έκανε κάποιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις το μεσημέρι της Τρίτης 15/3.

Σύμφωνα με μια μαρτυρία που παρουσιάστηκε στην εκπομπή, το ζευγάρι όχι μόνο είναι χωρισμένο αυτή τη στιγμή αλλά ο πατέρας των κοριτσιών φαίνεται να μένει με μια άλλη γυναίκα στην Αθήνα.

«Ο πατέρας των παιδιών χώρισε και μένει με μία κοπέλα στην Αθήνα. Η κοπέλα αυτή φιλοξενείται από άλλα δύο άτομα. Μένουν όλοι μαζί. Συνολικά μένουν τέσσερα άτομα στο ίδιο σπίτι.

Η επαφή του πατέρα των παιδιών με την κοπέλα που τον φιλοξενεί, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο πατέρας των παιδιών είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος και πολύ προβληματισμένος», αναφέρει χαρακτηριστικά η μαρτυρία.