Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη ερώτηση που έκανε στους δικηγόρους της στο σημερινό (15/4) επισκεπτήριο

Ανήκουστο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη ερώτηση που έκανε στους δικηγόρους της στο σημερινό (15/4) επισκεπτήριο

Επίσκεψη από τους δικηγόρους της δέχτηκε σήμερα, Παρασκευή (15/4) η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη ερώτηση που τους έκανε όταν τους είδε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του καναλιού, οι δύο δικηγόροι της 33χρονης έμειναν για περίπου μιάμιση ώρα στις φυλακές του Κορυδαλλού και φαίνεται να της έδωσαν ελπίδες για αποφυλάκιση, ενώ την ίδια στιγμή τα ευρήματα από το τάμπλετ έχουν δώσει νέα τροπή στην υπόθεση.

Η ερώτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στους δικηγόρους της

Μάλιστα, αυτό φαίνεται να ήταν και το πρώτο πράγμα που τους ρώτησε μόλις τους είδε. «Πότε θα αποφυλακιστώ» τους ρώτησε κι εκείνοι της παρουσίασαν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει και με τα οποία θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν στην αποφυλάκιση της.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του MEGA, τα στοιχεία αυτά αφορούν τη διαδρομή της κεταμίνης. Πρόκειται για την ουσία που σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, ο κ. Ζάρδας, η Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρεί πως πολλοί δημοσιογράφοι την έχουν δυσφημίσει και γι’ αυτό ετοιμάζεται να κάνει μηνήσεις, εφόσον αποφυλακιστεί.

Η ανησυχία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη σύγκριση με την υπόθεση των Γλυκών Νερών

Μία νέα αποκάλυψη έκανε το βράδυ της Παρασκευής (15/4) το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την υπόθεση της Πάτρας και για την ανησυχία της Ρούλας Πισπιρίγκου να μην γίνει σύγκριση με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε επικοινωνήσει με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλάμη, όταν είχε αναφερθεί το όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μαζί με το δικό της στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, τον Φεβρουάριο του 2022, ενώ έχει ήδη αρχίσει να μιλάει για την υπόθεση το τάμπλετ της Τζωρτζίνας.

  • Ρ.Π.: Κωνσταντίνε θύμισέ μου, σου είπα εγώ για τον Μπάμπη;
  • Κ.Φ.: Ναι, μου είπες.
  • Ρ.Π.: Πότε; Γραπτά; Δεν έχω τις συνομιλίες μας για αυτό σε ρωτώ. ότι να ναι λένε Αυτό με το δικαστικό λειτουργό με το τηλέφωνο στην Αθήνα ισχύει; Και γιατί τους είπε ότι και με την Καρολάιν έκαναν λάθη; Αφού τον Μπάμπη τον έπιασαν τελικά.
  • Κ.Φ.: Είναι αλήθεια ότι είπε ο δικαστικός λειτουργός. Μιλήσαμε μαζί του.
  • Ρ.Π.: Δεν τα έβαλα μαζί του. Απορία ήταν.