Πάτρα: «Πότε δεν απέκλεισα ότι ο θάνατος της Μαλένας είναι...» - Επιμένει ο ιατροδικαστής Τσαντίρης

Η κόντρα του με τον Απόστολο Λύτρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Πότε δεν απέκλεισα ότι ο θάνατος της Μαλένας είναι...» - Επιμένει ο ιατροδικαστής Τσαντίρης

Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τους θανάτους, όχι μόνο της Τζωρτζίνας αλλά και των δύο μικρότερων της αδερφών, Μαλένα και Ίριδα. Ωστόσο αυτό που απασχολεί αρκετούς είναι το πως έχουν ξεφύγει ορισμένα πολύ σημαντικά ζητήματα των δύο θανάτων από τους ειδικούς και τους ιατροδικαστές.

Ξεκαθάρισε τη θέση του ο ιατροδικαστής Τσαντίρης για τον θάνατο της Μαλένας

Για όλα αυτά αποφάσισε να μιλήσει και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πρώην δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, Απόστολος Λύτρας. Ωστόσο όταν αναφέρθηκε στον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, η αντίδραση του δεύτερου ήταν ακαριαία. (Δείτε εδώ τι συνέβη)

Λίγες μέρες μετά το γεγονός η δημοσιογράφος του «Πρωινού» Κέλλυ Χεινοπώρου μίλησε με τον ιατροδικαστή, Σωκράτη Τσαντίρη.

«Επιμένω ότι όλα όσα ακούστηκαν στον αέρα της συγκεκριμένης εκπομπής, “Αλήθειες με τη Ζήνα” από τον κύριο Λύτρα είναι ψέματα.

Ποτέ δεν του είπα ότι αποκλείω ο θάνατος της Μαλένας να είναι εγκληματική ενέργεια», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Εμπόδια για την εκταφή της Μαλένας - Τι συμβαίνει;

Την ίδια στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε στην ανακρίτρια για την τραγωδία στην Πάτρα και τις τρεις νεκρές κόρες του, η εκταφή της Μαλένας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί φαίνεται πως αντιμετωπίζει κάποια εμπόδια που δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα στην επίλυση της υπόθεσης.

Η 3,5 ετών Μαλένα έχασε τη ζωή της τον Απρίλιο του 2019 και ενταφιάστηκε σε κενοτάφιο στο δημοτικό κοιμητήριο της Πάτρας, καθώς δεν υπήρχει οικογενειακός τάφος. Το ζήτημα που παρουσιάστηκε, λοιπόν, αφορά την νομοθεσία που θέλει την σωρό της αδικοχαμένης να μετακινηθεί είτε σε οστεοφυλάκιο είτε σε τάφο, εφόσον έχουν συμπληρωθεί τρία χρόνια από τον θάνατό της.

Η απόφαση είναι στα χέρια της οικογένειας, ωστόσο την Τρίτη 19/4 όπου και συμπληρώνονται τα τρία χρόνια από τον χαμό της, δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι πρόκειται να συμβεί η μετακίνηση της σωρού. Η οικογένεια είχε ήδη ζητήσει την αναβολή της διαδικασίας για 6 μήνες, ενώ η διάσταση που έχει πάρει η υπόθεση και των τριών κοριτσιών, αλλά και η προφυλάκιση της μητέρας τους δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της.