Αστυνομία: Απομάκρυναν αιφνιδιαστικά τους διοικητές του Ανθρωποκτονιών και του Εκβιαστών

Είχαν χειριστεί τις υποθέσεις των Γλυκών Νερών και της Πάτρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αστυνομία: Απομάκρυναν αιφνιδιαστικά τους διοικητές του Ανθρωποκτονιών και του Εκβιαστών

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή η είδηση πως ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας φέρεται να αποφάσισε την απομάκρυνση τριών ανώτερων αξιωματικών της οι οποίοι υπηρετούσαν σε νευραλγικές υπηρεσίες.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την απομάκρυνση των διοικητών του Ανθρωποκτονιών και του Εκβιαστών

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Ethnos , πρόκειται για τον διοικητή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, τον υποδιοικητή του Τμήματος και τον επικεφαλής του Τμήματος Εκβιαστών.

Οι αξιωματικοί αυτοί είχαν χειριστεί κρίσιμες υποθέσεις, ανάμεσα σε άλλα, τη γυναικοκτονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς επίσης και την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Εξωτερική φωτογραφία (EUROKINISSI)

Στις φυλακές Κορυδαλλού η αδερφή και μητέρα της Ρούλας - Τι συζήτησαν

Επίσκεψη από την μητέρα και την αδερφή της είχε σήμερα 6/5 η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές του Κορυδαλλού όπου κρατείται τον τελευταίο καιρό, κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Οι δυο γυναίκες μάλιστα μπορούσαν να τα πουν δια ζώσης με τη 33χρονη, δεδομένου του ότι από την αρχή του μήνα μπορεί να δέχεται επισκεπτήριο χωρίς να υπάρχει το προστατευτικό τζάμι ενδιάμεσα και να μιλούν από το τηλέφωνο, λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού που καταργήθηκαν πριν από μερικές μέρες.

Έτσι, συζήτησαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με όσα έχουν γίνει με τον θάνατο των 3 παιδιών της, ενώ στο φως βγήκαν οι δηλώσεις της για το τεστ DNA.