Έγκλημα στο Περιστέρι: «Είχε χτυπήσει τη Νικολέτα...» - Σοκάρει η κατάθεση του άνδρα που βρήκε το πτώμα της 17χρονης

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκλημα στο Περιστέρι: «Είχε χτυπήσει τη Νικολέτα...» - Σοκάρει η κατάθεση του άνδρα που βρήκε το πτώμα της 17χρονης

Μπορεί ο θάνατος της 17χρονης στο Περιστέρι να έφερε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο που προμήνυε τι θα ακολουθούσε, ωστόσο οι Αρχές ακόμη αναζητούν στοιχεία για να καταλήξουν με ακρίβεια στο τι έχει συμβεί και πως οδηγήθηκε εκεί ο δράστης. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ασφυξία, όμως, ακόμη όλα είναι ρευστά.

Σημασία έχει να ακούσει κανείς την κατάθεση του ανθρώπου που βρήκε την άτυχη κοπέλα νεκρή, καθώς τα λόγια που εξέφρασε μιλώντας στο κανάλι του STAR τη Δευτέρα 15/8 συγκλονίζουν και προκαλούν ανατριχίλα.

Η κατάθεση του ανθρώπου που εντόπισε νεκρή τη 17χρονη στο Περιστέρι

«Ο 22χρονος δεν μου άρεσε σαν άτομο. Είχα ακούσει πως πουλάει μαύρο σε κάποιους. Μια φορά τον είχα δει να έχει 15 σακουλάκια και να τα πουλάει σε πελάτες. Δεν ήθελα να κάνω παρέα μαζί του. Μάλιστα, πριν μία εβδομάδα, μου είχε πει η αδερφή της ότι είχε χτυπήσει τη Νικολέτα. Μόλις μπήκα μέσα στο σπίτι είδα τα φώτα του σπιτιού ανοιχτά, αλλά την πόρτα του υπνοδωματίου κλειστή. Την άνοιξα και μπήκα στο σαλόνι. Εκεί ήταν το κρεβάτι της Νικολέτας», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια δήλωσε στους αστυνομικούς: «Πάνω στο κρεβάτι είδα τη Νικολέτα να είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα. Της έπιασα το δεξί χέρι, αλλά κατάλαβα ότι δεν έχει σφυγμό και πως έχει πεθάνει. Μου έκανε εντύπωση ότι έλειπε η βαλίτσα από το δωμάτιο. Η ντουλάπα ήταν ανοιχτή και τα ρούχα μπερδεμένα και πεταμένα».

Όταν ο 21χρονος έπαιζε παιχνίδι με τη 17χρονη στο TikTok

Άγνωστες πτυχές της σχέσης του 21χρονου με τη 17χρονη Νικολέττα από το Περιστέρι αποκαλύπτει βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 21χρονος παραδέχεται ότι ήταν... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr