Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε πεζό - Άγνωστη η κατάσταση των εμπλεκομένων

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε πεζό - Άγνωστη η κατάσταση των εμπλεκομένων

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 26χρονης από την Κοζάνη λίγο πριν τον γάμο της, καθώς την παρέσυρε μηχανή και έχασε τη μάχη της με τη ζωή. Ωστόσο, πριν προλάβει να συνέλθει ο κόσμος από αυτό το δραματικό γεγονός, άλλο ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 2/9 στην οδό Εθνικής Αμύνης μπροστά από την παλαιά φιλοσοφική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τονGRTimes, μία μηχανή παρέσυρε έναν πεζό που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο εκείνη την ώρα, χωρίς να είναι γνωστές οι συνθήκες. Έπειτα, η μηχανή φέρεται να έπεσε πάνω σε τουριστικό λεωφορείο που βρισκόταν στο δρόμο.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με δύο τραυματίες

Έτσι, ο οδηγός της μηχανής, καθώς και ο πεζός τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας τους παραμένει άγνωστη μέχρι αυτή τη στιγμή.

Η οδός Εθνικής Αμύνης μέχρι και αυτήν την ώρα είναι κλειστή στο ρεύμα ανόδου, ενώ όχημα της πυροσβεστικής κλήθηκε στο σημείο για να καθαρίσει το οδόστρωμα μετά το τροχαίο.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EURIKINISSI