Κολωνός: Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην πολυκατοικία του 53χρονου - Τι συνέβη;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην πολυκατοικία του 53χρονου - Τι συνέβη;

Την ώρα που η Αστυνομία αναζητά τον τρίτο μαστροπό στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, εξοργισμένοι πολίτες φαίνεται πως πήραν την δικαιοσύνη στα χέρια τους και προσπάθησαν να καταστρέψουν την περιουσία του 53χρονου δράστη που βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη.

Εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην πολυκατοικία του 53χρονου από τον Κολωνό

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει δηλαδή, άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην πολυκατοικία που διέμενε και τον πυροδότησαν τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στην είσοδο του κτιρίου όπου βρίσκεται το σπίτι του.

Βιασμός 12χρονης Κολωνός

Η εντολή του στην 12χρονη που προκαλεί ανατριχίλα

Την ίδια στιγμή, νέες λεπτομέρειες αναφορικά με τη συμπεριφορά του 53χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας αποκαλύπτει νέα μαρτυρία γείτονα στην περιοχή του Κολωνού.

Ο γείτονας θυμάται χαρακτηριστικά μία ημέρα που βρισκόταν στο μαγαζί του 53χρονου και έβρισε τη 12χρονη, η οποία ωστόσο δεν φάνηκε να ξαφνιάζεται ή να δυσανασχετεί. «Μία φορά που καθόμουν έξω από το μαγαζί τους είδα να μπαίνουν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν φορτωμένο με πράγματα για παράδοση» αναφέρει.

«Σκάσε μωρή και δούλευε» της έλεγε.

Αποκαλύπτει την ίδια ώρα πως ο 53χρονος συνήθιζε να κάθεται και να παίζει με παιδιά και με τα αδέρφια της 12χρονης. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για την ηλικία του ανηλίκου, ο γείτονας δηλώνει πως φαινόταν για παιδί 11 με 12 χρονών.

Αναφορικά με τη μητέρα λέει πως την είχε δει μία φορά να συνομιλεί με τον κατηγορούμενο.