Τρεις pop stars για πρώτη φορά μαζί σε μια μοναδική συναυλία από τον ΟΠΑΠ!

Τρεις pop stars για πρώτη φορά μαζί σε μια μοναδική συναυλία από τον ΟΠΑΠ!

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα ανεβαίνουν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή για να χαρίσουν αξέχαστες στιγμές στους χιλιάδες φαν τους που θα βρεθούν στον Ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μουσική συνάντηση της χρονιάς, η οποία θα περιλαμβάνει κέφι, χορό και διασκέδαση επί τρία: Τρεις pop stars σε ένα τρίωρο μουσικοχορευτικό live!

Τρεις pop stars για πρώτη φορά μαζί σε μια μοναδική συναυλία από τον ΟΠΑΠ!

Οι πόρτες για το All Stars Concert του ΟΠΑΠ θα ανοίξουν στις 18:30 και λίγο πριν τις 20:00 θα δοθεί το σύνθημα για να ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία, από την οποία δεν θα λείπουν, φυσικά, οι μουσικές εκπλήξεις από τους αγαπημένους καλλιτέχνες.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται μέσω www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html?idEvent=2004840

Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει το έργο του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων

Για τη διευκόλυνση του κοινού που επιθυμεί να βρεθεί στο Markopoulo Park, την Κυριακή στις 22 Σεπτεμβρίου, για να παρακολουθήσει το All Stars Concert, θα υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία από και προς το σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και το σταθμό προαστιακού «Κορωπί».

Όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν θέση στα δωρεάν λεωφορεία, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εδώ και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Από το μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» θα αναχωρούν λεωφορεία κάθε 15 λεπτά, από τις 16:30 μέχρι και τις 19:30, με προορισμό το Markopoulo Park. Από τον προαστιακό στο Κορωπί θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων κάθε 30 λεπτά, από τις 16:30 μέχρι και τις 19:30.

Όλα τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Markopoulo Park προς το μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί» μετά το τέλος της συναυλίας.

Το τελευταίο δρομολόγιο από σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» αναχωρεί στις 23:35 και από τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί» στις 23:59.

Για τον προαστιακό σταθμό «Κορωπί» ισχύει το εισιτήριο απλής μετάβασης αξίας 1,40€.

Εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο

Η πρόσβαση με αυτοκίνητο στον ιππόδρομο Αθηνών είναι εύκολη, καθώς το Markopoulo Park απέχει μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα και διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων.

Διεύθυνση: Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα

Οδηγίες πρόσβασης: https://goo.gl/maps/4FdDLKZr9391ZpGk7