Νέο σετ καθαρισμού και περιποίησης προσώπου από την ag Pharm

Ανακαλύψτε τη νέα ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης της επιδερμίδας σας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέο σετ καθαρισμού και περιποίησης προσώπου από την ag Pharm

Ανακαλύψτε τη νέα ολοκληρωμένη πρόταση περιποίησης της επιδερμίδας σας από την ag Pharm. Δύο νέα προϊόντα, για κάθε τύπο δέρματος, σε μια διπλή συσκευασία που περιέχει γαλάκτωμα καθαρισμού, cleansing toner με δώρο κορδέλα προστασίας των μαλλιών.

ag farm

Γαλάκτωμα καθαρισμού για την περιποίηση του προσώπου. Απομακρύνει µμακιγιάζ και ρύπους χωρίς να ξεραίνει το δέρμα. Η πλούσια σύνθεσή του σε έλαια όπως αµυγδαλέλαιο και αβοκάντο, σε συνδυασμό µε την προβιταμίνη Β5, την βιταμίνη Ε, την αλλαντοΐνη, την αλόη και τα εκχυλίσματα από µέλι και άρνικα, αφήνουν την επιδερμίδα απαλή, καθαρή, και ενυδατωμένη.

Τονωτική λοσιόν προσώπου με πανθενόλη, γλυκερίνη, ουρία και χαμομήλι για ενυδάτωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Αφήνει το δέρμα απαλό, φρέσκο και λαμπερό.

Κορδέλα Μαλλιών για μακιγιάζ & ντεμακιγιάζ

Κορδέλα µμαλλιών από µμαλακό ελαστικό ύφασμα για να κρατήσετε τα µμαλλιά σας µακριά από το πρόσωπο προστατεύοντας έτσι, τόσο τα µμαλλιά όσο και την επιδερμίδα σας! Ιδανική για καθημερινή χρήση, πριν την πρωινή και βραδινή περιποίηση προσώπου, όταν εφαρμόζετε ή αφαιρείτε το μακιγιάζ σας, όταν φοράτε μάσκες προσώπου αλλά και σε κάθε χρήση προϊόντων ενυδάτωσης/καθαρισμού. Η κορδέλα πλένεται και στεγνώνει εύκολα για να την ξαναχρησιμοποιήσετε.

Όλα τα προϊόντα της ag Pharm θα τα βρείτε αποκλειστικά σε όλα τα φαρμακεία καθώς και στην ιστοσελίδα agpharm.gr