Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σκάνδαλο! Γνωστή ηθοποιός καταγγέλλει Παυλίδου-Καλυβάτση για ξυλοδαρμό! Στημένο το "έγκλημα";

Σκάνδαλο! Γνωστή ηθοποιός καταγγέλλει Παυλίδου-Καλυβάτση για ξυλοδαρμό! Στημένο το
News 21.01.2018 17:37

Μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη, οι ανατροπές είναι πολλές και οι εξελίξεις ραγδαίες!

Η Βάσια Παναγοπούλου μετά από αυτό πήρε την απόφαση να απομακρύνει τον Μάνο Παπαγιάννη από τη θεατρική παράσταση ”Πετάει Πετάει” στο ”Χυτήριο”! Διαβάστε παρακάτω...

Ως αντικαταστάτης του ηθοποιού κλήθηκε ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος μάλιστα είχε ξεκινήσει μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές τις πρόβες, κίνηση που ναυάγησε μιας και η τελευταία εξέλιξη θέλει την παράσταση να ρίχνει οριστικά αυλαία. (Έκτακτο! Κατεβάζει ρολά η παράσταση "Πετάει Πετάει" μετά την απόλυση του Παπαγιάννη! Τι συνέβη;)

Πέρα από αυτό όμως, υπάρχει μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση ξυλοδαρμού. Η ηθοποιός Χρύσα Κλούβα δήλωσε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, ότι πέρσι βίωσε αντίστοιχο περιστατικό, καθώς της επιτέθηκαν η Σοφία Παυλίδου και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Δείτε ακόμη: "Ο Μάνος Παπαγιάννης παραδέχτηκε δημόσια τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου" (Βίντεο)

"Συνομιλήσαμε με την κα Χρύσα Κλούβα, η οποία καταγγέλλει ότι έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό και θα βρεθεί στο πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη στην περίπτωση που δεν αποσυρθεί η μήνυση από την κα Παυλίδου. Αντίστοιχο περιστατικό βίωσε η ίδια πέρυσι από την κα Σοφία Παυλίδου και τον κο Σωτήρη Καλυβάτση, όπως η ίδια ισχυρίζεται. Θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη", ανέφερε.

Δείτε ακόμη: Άβαφη και ταλαιπωρημένη η Σοφία Παυλίδου μπροστά στην κάμερα! Τα αισθήματά της μετά την απομάκρυνση του Παπαγιάννη! (Βίντεο)

Η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή, δεν μπορούσε να πιστέψει το παραπάνω: "Τι είναι αυτά που ακούω τώρα"; Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Κατέρρευσε η Βάσια Παναγοπούλου μπροστά στις κάμερες την ώρα που ανακοίνωνε το τέλος της παράστασης: "Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο..." είπε κλαμένη! (Βίντεο)

Share