Μέγκι Ντρίο: Ξεσπά η πρώην παίκτρια του GNTM! - "Δεν ζήτησα καμία εκπομπή για να πάω στο Survivor!"

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους και απαντά στην Ναταλία Γερμανού!

Μέγκι Ντρίο: Ξεσπά η πρώην παίκτρια του GNTM! -

Θα πάει ή όχι η Μέγκι Ντριο στο Survivor;

Θα δούμε την πρώην παίκτρια του GNTM να αγωνίζεται σε σκληρούς και δύσκολους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η καθημερινή πρωινή 10λεπτη άσκηση που γυμνάζει όλο της το σώμα!

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για την Μέγκι Ντριο και την πρόταση που της έχει γίνει να πάρει μέρος στο reality παιχνίδι επιβίωσης.

Η Ναταλία Γερμανού, πρόσφατα, μέσα από την εκπομπή της, αποκάλυψε πως η Μέγκι, για να δεχθεί να μπει στο Survivor, ζήτησε από το ΣΚΑΙ να της δώσουν δική της εκπομπή αλλιώς δεν θα δεχτεί!

Δείτε ακόμη: Έλενα Χριστοπούλου: Ζωντανεύει ξανά ο εφιάλτης της! Θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες της αιματηρής ληστείας...

Η Μέγκι τώρα στέλνει τη δική της απάντηση στην Ναταλία Γερμανού και βάζει τα πράγματα στη θέση τους μέσα από την εφημερίδα Espresso.

Δείτε ακόμη: Αντώνης Λουδάρος: Η απώλεια σε ηλικία 12 ετών που τον έχει στιγματίσει... (βίντεο)

"Δεν ζήτησα καμία εκπομπή για να πάω στο “Survivor”. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα το κάνω, αλλά οδεύω προς το όχι», είπε και συνέχισε: «Αν θα έπαιρνα μέρος στο “Survivor”, θα το έκανα καθαρά για μένα, όχι απλά για τα χρήματα ή για να πάρω δική μου εκπομπή, όπως υποστήριξε η κυρία Γερμανού. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι αλήθεια πως μου πρότειναν πολύ καλά χρήματα για να το κάνω, αλλά εκπομπή δεν ζήτησα" διέψευσε η Μέγκι Ντρίο!