Η Αλιμόνου... κέρδισε ακόμη μια φορά τον Παύλο Βαρδινογιάννη! Τα ασφαλιστικά που χάθηκαν...

Τι συνέβη και γιατί έχασε τα ασφαλιστικά ο Παύλος Βαρδινογιάννης;

Η Αλιμόνου... κέρδισε ακόμη μια φορά τον Παύλο Βαρδινογιάννη! Τα ασφαλιστικά που χάθηκαν...

Με ένα νέο επεισόδιο, που επιβεβαίωσε ότι "οι όμορφες αγάπες όμορφα καίγονται", συνεχίστηκε το χρονικό του διαζυγίου ανάμεσα στον επιχειρηματία Παύλο Βαρδινογιάννη και την ηθοποιό Τζίνα Αλιμόνου, στο οποίο αναμένεται να γραφτούν οσονούπω με άλλα κεφάλαια στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Κι όλα αυτά για δυο ανθρώπους που ένωσαν τις ζωές τους για δέκα ολόκληρα χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Δεν φαντάζεστε τι έκανε με τα ράμματα στο μάτι!

Το πρωινό της 21ης Δεκεμβρίου λοιπόν διαδραματίστηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η τελευταία -για το 2018- δικαστική αντιπράθεση μεταξύ Βαρδινογιάννη και Αλιμόνου.

Η εν λόγω αντιπαράθεση αφορούσε τα παιδιά του, και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από το δικαστήριο, την επιθυμία του επιχειρματία να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ για να περάσουν μαζί του τα Χριστούγεννα.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Παύλος Βαρδινογιάννης ζητούσε από το δικαστήριο, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα, να επιτραπεί στη μεγάλη του κόρη και τα τρίδυμα να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας. Είχε καταθέσει και πέρυσι ασφαλιστικά μέτρα που απορρίφθηκαν από το δικαστήριο, το οποίο του επιτρέπει να ταξιδεύει με τα τέσσερα παιδιά του μόνο εντός των συνόρων.

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Ντύθηκε νυφούλα και είναι μια κούκλα!

Φέτος είχε την ελπίδα ότι αυτό θα άλλαζε. Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, ήταν τόσο βέβαιος ότι η απόφαση αυτή είναι υπέρ του, που είχε ήδη εκδώσει τα εισιτήρια των παιδιών για το ταξίδι στις ΗΠΑ.

Τελικά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του διατηρώντας το status guo που υπάρχει σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις των παιδιών στο εξωτερικό.

Δείτε ακόμη: Zara: Το φούτερ που θα σας φέρει γούρι... είναι σε τιμή έκπληξη!

Ο ίδιος δεν ήταν παρών στην εκδίκαση των ασφαλιστικών, αφού βρισκόταν στην Αμερική λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους του.

Πηγή: Εφημερίδα Πρώτο Θέμα