Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το αδιανόητο περιστατικό που της συνέβη μαζί με τα παιδιά της

Γύρισε πίσω από τη βόλτα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για το αδιανόητο περιστατικό που της συνέβη μαζί με τα παιδιά της

Στη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές της, ένα αδιανόητο περιστατικό που της συνέβη λίγο πριν βγει βόλτα με τα παιδιά της εν μέσω καραντίνας!

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, μένει διαρκώς στο σπίτι και οι μόνες έξοδοι που κάνει είναι για να πάει στα στούντιο του Alpha για την εκπομπή της.

Η χθεσινή μέρα ωστόσο αποτελούσε εξαίρεση μιας και σύσσωμη η οικογένεια θέλησε να γιορτάσει τα πέμπτα γενέθλια της μικρής Μαρίνας και έτσι αποφάσισαν να βγουν όλοι μαζί βόλτα μιας και ο καιρός ήταν πολύ καλός.

Και μιας και είπαμε για την μικρή Μαρίνα, στη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ποια είναι η κρυφή της "αγάπη" με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της.

Ωστόσο λίγο αφού βγει από το σπίτι της στα Μελίσσια, η Ελένη Μενεγάκη συνειδητοποίησε πως δεν έχει συμπληρώσει το χαρτί που χρειάζεται για να βγει από το σπίτι.

Γύρισε λοιπόν πίσω άρον άρον για να συμπληρώσει το χαρτί και να κάνει ανενόχλητη τη βόλτα της.

Στη συνέχεια της εκπομπής είδε έναν γνωστό της από τα παλιά και συγκινήθηκε

Με σκοπό να μάθε πώς βιώνουν οι πολίτες στις ΗΠΑ την όλη κατάσταση με τον κορωνοϊό, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε μέσω Skype με τον αγαπημένο της φίλο και πρώην συνεργάτη Φαίδων Κεφαλέα.

Η παρουσιάστρια μόλις τον είδε χάρηκε ιδιαίτερα μιας και είχε καιρό να τον δει και θέλησε να σχολιάσει πως έχει μείνει ίδιος.

Ο Φαίδων Κεφαλέας, με τη σειρά του μετέφερε στην Ελένη Μενεγάκη και στους συνεργάτες της το κλίμα που επικρατεί στην Αμερική με σκοπό να εντοπίσει τις διαφορές που έχει με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό.

Μενεγάκη Φαίδων Κεφαλέας