Θα "λιώσετε" με την κόρη του Enrique Iglesias - Χορεύει στην αγκαλιά του

Το βίντεο που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα

Θα "λιώσετε" με την κόρη του Enrique Iglesias! H μικρούλα χορεύει στην αγκαλιά του πατέρα της και ρίχνει το ίντερνετ μέσα σε λίγες ώρες. Δείτε το τρυφερό βίντεο που τους τρέλανε όλους!

O Enrique Iglesias και η Anna Kournikova έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια η οποία τον περασμένο Ιανουάριο μεγάλωσε κατά ένα μέλος, και πρόσθεσε περισσότερη χαρά στην οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή.

Η τενίστρια και ο τραγουδιστής έχουν τρία παιδάκια καθώς ήρθε στον κόσμο η μικρούλα Μαίρη, την οποία και θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα ο Enrique Iglesias δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram χθες το βράδυ ένα βίντεο, στο οποίο τον βλέπουμε να έχει στην αγκαλιά του την μικρούλα και κρατώντας τα χεράκια της, να χορεύουν μαζί στους ρυθμούς του γνωστού κομματιού "We are Young".

Δείτε την κόρη του Enrique Iglesias να χορεύει στην αγκαλιά του

Αποτέλεσμα όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια να πέσουν "βροχή" και να ρίχνουν το Instagram, αφού η δημοσίευση μέσα σε λίγες ώρες κοντεύει να φτάσει τα 3 εκατομμύρια views.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον ερχομό της μικρούλας ο γνωστός τραγουδιστής είχε πει, «Η Lucy και ο Nicholas αγαπούν πολύ το μωρό. Υπάρχει μεταξύ τους ηλικιακή διαφορά δύο χρόνων οπότε στην αρχή τρόμαζα για τις αντιδράσεις που θα είχαν μετά τη γέννησή της, αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα».

Το τρυφερό μήνυμα του Enrique Iglesias προς τιμήν του πατριού του που έφυγε από κορωνοϊό

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram χαρακτηριστικά, «Περνάμε δύσκολες στιγμές και αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει αγγίξει πολλούς ανθρώπους συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς μου. Ας μείνουμε σπίτι και να φροντίσουμε τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας. Σας στέλνω αγάπη και δύναμη».

Να αναφέρουμε ωστόσο πως σοκ προκάλεσε και η είδηση πως η αγαπημένη «Ρακέλ» του «La Casa De Papel» βρέθηκε και αυτή θετική στον ιό. Η ηθοποιός έκανε η ίδια την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.