Δέσποινα Μοιραράκη: Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της στην Γλυφάδα - Η συγκλονιστική διακόσμηση

Άνοιξε τις πόρτες της στο περιοδικό YOU!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Μοιραράκη: Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της στην Γλυφάδα - Η συγκλονιστική διακόσμηση

Η Δέσποινα Μοιραράκη, η χειμαρρώδης και γοητευτική επιχειρηματίας που στην καραντίνα δεν δίστασε να ανεβάσει πολλά instastories βάφοντας τα μαλλιά της, κάνοντας ελλειπτικό με φόρμα στον κήπο της, τρώγοντας πρωινό χωρίς να είναι καθωσπρέπει, υποδέχτηκε το περιοδικό You στο συγκλονιστικό σπίτι της στην Γλυφάδα!

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You

Υπήρξαν κάποιοι που προσπάθησαν με αθέμιτο ανταγωνισμό να σε θέσουν εκτός;

Πριν από 36 χρόνια που ήμουν παιδάκι και μπήκα στον ανταγωνισμό, οι παλαιότεροι συνάδελφοι, που κατάγονταν από τις παλιές οικογένειες εμπόρων χαλιών, έλεγαν «ποια είναι αυτή και πού ξέρει από χαλιά», αλλά μέχρι εκεί. Πίστευαν ότι σε λίγο καιρό θα «σβήσω». Όμως, περνώντας ο καιρός είδαν ότι αγωνίζομαι και δουλεύω. Στην Ανατολή που πήγα και η γυναίκα ήταν υποβαθμισμένη, δεν μου έδιναν καμία σημασία, όμως εγώ κατάφερα με το πείσμα, την επιμονή και το ήθος μου να τους αποδείξω ότι αξίζω, και τώρα χαίρω του σεβασμού τους. Με το πέρασμα των χρόνων είδαν ακόμα ότι έχω έναν χαρακτήρα «πλουμιστό» και με πλούσιο λεξιλόγιο που με βοήθησε αρκετά στις πωλήσεις των χαλιών. Ο τηλεθεατής όχι μόνο δεν με βαριέται, αντίθετα θα έλεγα ότι τον πείθω να αγοράσει ένα χαλί.

Φοβήθηκες ποτέ μήπως κάποιοι τηλεθεατές χαρακτηρίσουν φαιδρό τον δικό σου τρόπο παρουσίασης;

Όχι, δεν φοβήθηκα ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτά που λέω, βγαίνουν από μόνα τους, δεν πιέζω τον εαυτό μου, πολλές φορές μάλιστα αναρωτιέμαι κι εγώ η ίδια πού τα βρίσκω όλα αυτά. Στην αρχή με παρακολουθούσαν από περιέργεια, μετά τους έγινα συνήθεια και τώρα τους έχω γίνει εξάρτηση. Στην αρχή για να επιβιώσω έψαχνα σε κάθε παρουσίαση τα λόγια που θα έλεγα ώστε να κάνω την καλύτερη περιγραφή, ο Μπαμπινιώτης μάλιστα μου έχει πει ότι είμαι γλωσσοπλάστρια και μου έχει δώσει συγχαρητήρια...

Θα σκεφτόσουν να πεις στα παιδιά σου «σας δίνω τα κλειδιά του μαγαζιού και διαχειριστείτε το όπως θέλετε»;

Όχι, παρόλο που τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη δεν θα μπορούσα να κάθομαι και να μη δουλεύω. Αυτό που κάνω εγώ, εκ του αποτελέσματος κρίνεται ως επιτυχημένο. Μπορεί και τα παιδιά μου να κάνουν τη διαχείριση του μαγαζιού με έναν άλλο τρόπο και να είναι επίσης επιτυχημένη, παρόλα αυτά δεν πρόκειται να τα εγκαταλείψω, ζω μέσα από αυτή τη δουλειά και με θρέφει.

Την 1η Ιουνίου είχατε την 9η επέτειο του γάμου σας... Μετά από τόσα χρόνια παντρεμένη, η σχέση σας είναι ίδια;

Τα 9 αυτά χρόνια περάσανε πολύ όμορφα, νιώθω ότι με τον Γιάννη είμαστε όπως την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε. Μας ενώνει το ενδιαφέρον, η εκτίμηση, η συνήθεια και η εξάρτηση. Δεν μπορώ να κάνω χωρίς τον Γιάννη ούτε ένα λεπτό. Πρέπει να έρθω σπίτι να του πω πώς πέρασα τη μέρα μου, να πάμε να ψωνίσουμε, ο ένας συμβουλεύει τον άλλον, όλα τα κάνουμε από κοινού. Χωρίς τον άντρα μου δεν πάω πουθενά γιατί ξέρω ότι δεν θα περάσω καλά, αλλά κι εκείνος όταν είναι δίπλα μου με προσέχει. Ευχαριστιέμαι περισσότερο όταν είμαστε μαζί. Απολαμβάνω να με έχει στην αγκαλιά του και να με φιλάει...

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Δέσποινας Μοιραράκη στην Γλυφάδα

Δέσποινα Μοιραράκη σπίτι

Δέσποινα Μοιραράκη περιοδικό You

Δέσποινα Μοιραράκη σπίτι Γλυφάδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ