Ανατρίχιασε ο Νίκος Μουτσινάς με την ανάρτηση του

Τι δημοσίευσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατρίχιασε ο Νίκος Μουτσινάς με την ανάρτηση του

Ο Νίκος Μουτσινάς πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάνει αναρτήσεις που αφορούν την ζωή, στο να είμαστε θετικοί και γενικά ότι αφορά τα συναισθήματα που μπορεί να νιώθει κάποιος. Η ανάρτηση λοιπόν που έκανε χθες, ανατρίχιασε με το μήνυμα που πέρασε.

Ο παρουσιαστής είναι καθημερινός χρήστης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά του βήματα. Όπως όταν ανάρτησε το απολαυστικό trailer της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι.

Χθες ωστόσο, έδωσε τροφή για... σκέψη με την ανάρτηση που πραγματοποίησε. Πρόκειται για ένα μακροσκελές κείμενο το οποίο μιλάει για την ζωή και τα όνειρα του κάθε ανθρώπου, αλλά και πως μπορεί να τα πραγματοποιήσει.

Νίκος Μουτσινάς instagram

Ρίγη συγκίνησης από τον Νίκο Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλου και αυτό γιατί με αυτά που έγραψε θα σε βάλει σε σκέψεις.

Ο παρουσιαστής - ηθοποιός, λίγο πριν επιστρέψει με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Έχοντας κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα σε αγαπημένο νησί της Ελλάδος, έχει επιστρέψει στην Αθήνα και χαλαρώνει μαζί με τα τρία πανέμορφα κατοικίδια του, τα οποία έχει και σαν παιδιά του.

Έχοντας λοιπόν, πολύ χρόνο για σκέψη, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα quote το οποίο πέρασε ένα δυνατό μήνυμα σε όλους.

Με μια λόγια το μήνυμα του λέει πως πρέπει να φτιάξουμε τον τρόπο σκέψης μας για να διορθωθούν τα προβλήματα μας.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Νίκος Μουτσινάς instagram