Θοδωρής Μαραντίνης: Η συζήτηση με το γιο του και η αμηχανία - «Αν έχει απορία με αλλαγές στο σώμα του...»

Μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Μαραντίνης: Η συζήτηση με το γιο του και η αμηχανία - «Αν έχει απορία με αλλαγές στο σώμα του...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης την Τετάρτη 30/9. Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής, αναφέρθηκε στο γιο του και σε μια συζήτηση που είχαν, η οποία τον έφερε σε αμηχανία.

Ενώ, λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Θοδωρής Μαραντίνης αντικατέστηκε τον παρουσιαστή. Δείτε το απίστευτο στιγμιότυπο.

«Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα έχουν έρθει πιο νωρίς για τα παιδιά. Είναι το ίντερνετ που έχει φέρει την πληροφορία πολύ κοντά και πολύ νωρίτερα. Με τον μεγάλο γιο μου έκανα μια πρώτη κουβέντα για αυτό το κομμάτι. Κι εμένα μου την είχε κάνει αυτή την κουβέντα ο πατέρας μου αλλά ήταν τρία χρόνια αργότερα.

Κι εγώ αισθανόμουν άβολα αλλά επειδή αντιλήφθηκα ότι έχει φτάσει η πληροφορία στον ίδιο, αλλά δεν ήξερα αν έχει φτάσει σωστά ή αν θα φτάσει, θεώρησα ότι πρέπει κάποια πράγματα να μπούνε σε μια σειρά. Τι σημαίνει αυτό το πράγμα, γιατί γίνεται, ότι κατά βάση γίνεται με συναίσθημα, ότι χρησιμοποιούμε προφυλακτικό, πώς ένας άντρας πρέπει να σεβαστεί μια γυναίκα…

Τα βίντεο είναι απαγορευτικά. Επίσης τον παρότρυνα να έρθει να μου μιλήσει αν έχει την οποιαδήποτε απορία με αλλαγές το σώμα του. Να του εξηγήσω ότι όλα είναι φυσιολογικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

"Πέταξαν" εκτός τον Θοδωρή Μαραντίνη: Οριστικό τέλος από την εκπομπή Έλα χαμογέλα της πρώην συζύγου του

Τον Θοδωρή Μαραντίνη "πέταξαν" από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα» που παρουσιάζει η πρώην σύζυγος του, Σίσσυ Χρηστίδου. Το τέλος μάλιστα, όπως φαίνεται είναι οριστικό.

Από τον Οκτώβριο του 2018 που ξεκίνησε η εκπομπή, φέτος αποφάσισαν να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή. Αυτή η αλλαγή λοιπόν, αφορά το τραγούδι που ακούγεται κατά την έναρξη αλλά και το τέλος της.

Συγκεκριμένα, το σήμα τραγουδούσε ο Θοδωρής Μαραντίνη. Κάτι που όπως ακούσαμε να αποκαλύπτεται στην «Φωλιά των κου κου», άλλαξε.

Πλέον ένα άλλο τραγούδι έχει αντικαταστήσει αυτό των Onirama!

Θοδωρής Μαραντίνης Έλα χαμογέλα τίτλος τραγουδιού

Μετά τον χωρισμό τους ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι σε σχέση ή ελεύθερη; Έγινε η αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα.