Αποκάλυψη από τον Μανώλη Σαρρή 2 χρόνια μετά το MasterChef - Τι έκανε με το έπαθλο;

Όλα όσα είπε για τη νίκη του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη από τον Μανώλη Σαρρή 2 χρόνια μετά το MasterChef - Τι έκανε με το έπαθλο;

Ο Μανώλης Σαρρής ήταν ο νικητής του MasterChef 3, και δύο χρόνια μετά τη θριαμβευτική του νίκη, μίλησε στο Pop Up και αποκάλυψε πώς ακριβώς αξιοποίησε το έπαθλο που κέρδισε πριν από 2 χρόνια από το γνωστό ριάλιτι μαγειρικής.

O νεαρός σεφ ξεκαθάρισε πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα που πήρε ξαφνικά ενώ μίλησε και για τα σχέδια που έχει για το μέλλον του.

Αυτά είπε ο Μανώλης Σαρρής για το MasterChef

«Σκέφτηκα με το έπαθλο του MasterChef να ανοίξω μια επιχείρηση και ακόμα το σκέφτομαι. Δεν είναι λίγα, αλλά δεν είναι και αρκετά για να κάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου. Η δημοσιότητα θέλει διαχείριση, δεν είναι κάτι τρομερό. Οι αντιδράσεις του κόσμου είναι πάντα θετικές, οπότε μια χαρά είναι αυτό. Επίσης, δεν θεωρώ ότι είμαι διάσημος, είμαι αναγνωρίσιμος. Κάποια στιγμή αυτό το πράγμα ξεχνιέται.

Είσαι στα σπίτια του κόσμου κυριολεκτικά για έξι μήνες κάθε μέρα συνεχόμενα. Όταν αυτό το πράγμα τελειώσει και ξεχαστεί, ξεχνιέσαι κι εσύ κατά κάποιον τρόπο. Το θέμα είναι να αφήσεις έργο πίσω και ο κόσμος να σε μάθει από τη δουλειά σου», είπε ο Μανώλης Σαρρής.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το MasterChef, δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις για τον νέο κύκλο.

Πρώην παίκτρια του MasterChef χώρισε και το ανακοίνωσε - «Δεν ταιριάζαμε κι έφυγε...»

Στην κάμερα της εκπομπής “Pop Up” και την δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε συνέντευξη πρώην παίκτρια του MasterChef, η οποία ανακοίνωσε το χωρισμό της.

«Χωρίσαμε με τον σύντροφό μου, δεν ταιριάζαμε κι έφυγε από τα Τρίκαλα. Δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσει αυτή η σχέση. Δεν έγινε κάτι κακό μεταξύ μας, απλά δεν ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες. Δεν ήταν αυτό που έψαχνα στην ουσία.

Έχω προτάσεις για modeling από το Λονδίνο. Θα έκανα άνετα γυμνή φωτογράφιση για το PlayBoy. Έχει ενδιαφέρον ένα σώμα με καμπύλες», είπε η Μάρλεν Γρυντάκη. Δείτε ωστόσο όλες τις αλλαγές που θα γίνουν στο νέο κύκλο του MasterChef.

MasterChef Μαρλέν χωρισμός