MasterChef 5: Απίστευτο τρολ του Κοντιζά - «Να έρχεσαι να κάνεις τα ρεπό του Λεωνίδα»

«Τρελάθηκαν» με τον σωσία του σεφ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Απίστευτο τρολ του Κοντιζά - «Να έρχεσαι να κάνεις τα ρεπό του Λεωνίδα»

Ένας παίκτης του MasterChef δέχθηκε πρόταση πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, με τους κριτές να του προτείνουν να πάει στο εστιατόριο, όπου μαγειρεύει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, προκειμένου να κάνει τα ρεπό του.

Πρόκειται, ασφαλώς, για τον Θοδωρή, ο οποίος είναι… σωσίας του διάσημου σεφ και με την παρουσία του προκάλεσε γέλια μέχρι δακρύων στους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής. Ο ίδιος φρόντιζε διαρκώς να ανεβάζει το επίπεδο της καλτίλας του, φτάνοντας σε σημείο να κάνει παρατήρηση στους άλλους δύο κριτές, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη, επειδή δεν πήγαιναν στους πάγκους των παικτών.

MasterChef Κοντιζάς - Κουτσόπουλος

Ο Κοντιζάς ήταν εκείνος, που αντέδρασε και πήγε στο δικό του πάγκο, ρωτώντας τον για την ομοιότητά του με τον Κουτσόπουλο. Στο τέλος, μάλιστα, του πρότεινε να πηγαίνει στο «Φιντέλ» και να κάνει τα ρεπό του σεφ.

Σταυρής Γεωργίου για MasterChef 5: «Οι παίκτες φάνηκαν όλοι αγχωμένοι»

Το MasterChef 5 έκανε πρεμιέρα το Σάββατο στο STAR και το επεισόδιο ήταν απολαυστικό. Την Κυριακή, ο Σταυρής Γεωργίου, πρώην παίκτης του ριάλιτι, μίλησε στην εκπομπή του Έλα Χαμογέλα.

Ο δεύτερος φιναλίστ του περσινού κύκλου σχολίασε το πρώτο επεισόδιο, αναφέρθηκε στην δική του εμπειρία, ενώ έδωσε συμβουλή στους διαγωνιζόμενους.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε εάν παρακολούθησε την πρεμιέρα, είπε: «Tο είδα γιατί έπρεπε να το δω. Το MasterChef το βλέπω χρόνια. Η παραγωγή μας εντυπωσιάζει κάθε χρόνο. Είναι φανταστική».

Σταυρής Γεωργίου για MasterChef 5

Ενώ συμπλήρωσε ο μάγειρας που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό: «Οι παίκτες φάνηκαν όλοι αγχωμένοι. Οι κριτές είναι πάντα φρέσκοι και ανανεωμένοι. Προσπαθούν να μη σε αγχώσουν αλλά τελικά σε αγχώνουν. Δε ξέρω πως γίνεται αυτό. Όλο αυτό που αλλάζει με τα 3 ναι είναι καλό».

«Έχει να κάνει με όλα. Mε τον χαρακτήρα του κάθε μάγειρα και το ότι ο καθένας έχει μια δική του ιστορία που καλά κάνει και τη βγάζει προς τα έξω. Η μαγειρική είναι το πρώτο κομμάτι που πρέπει να βλέπουν οι κριτές. Η γεύση. Πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται το άγχος τους οι διαγωνιζόμενοι».