Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς...»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη
News 30.07.2021 20:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα τελευταία 24ωρα ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού. Μια από τις καταγγελλούσες ήταν και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός το απόγευμα της Παρασκευής μίλησε στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης και στον Λευτέρη Κουρκουλό, παραχωρόντας τις πρώτες της δηλώσεις για την προφυλάκιση του κωμικού.

Οι πρώτες δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την προφυλάκιση του Φιλιππίδη

“Σε καμία περίπτωση δεν είναι ημέρα χαράς για κανέναν και δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτα.

Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αν μπορώ να σχολιάσω γενικά πριν τις τελευταίες εξελίξεις, θέλω να μην επικεντρωνόμαστε μόνο στον χώρο του θεάτρου. Τα μηνύματα που λάβαμε μετά τις καταγγελίες δεν είχαν να κάνουν μόνο με τον δικό μας χώρο, έχουν να κάνουν με όλους τους χώρους.

Αστυνομικός καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση

Ενώ τα πρώτα 24ωρα του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές της Τρίπολης είναι βασανιστικά μια νέα καταγγελία εναντίον του βρήκε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time», μια γυναίκα αστυνομικός, η οποία είχε γνωρίσει τον γνωστό ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη, μέσω του Facebook, είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η κοπέλα τότε φοιτούσε ακόμα στη σχολή της και ήταν θαυμάστριά του. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε μέσα στο πλήθος των θαυμαστών του και άρχισε να συνομιλεί μαζί της. Αρχικά δεν υπήρχε κάτι που να της δημιουργήσει υποψίες για τη δράση του. Η συζήτηση τους αφορούσε στο θέατρο. Μάλιστα, ο ηθοποιός την κάλεσε σε μια παράστασή του.

Εκείνη ενθουσιασμένη που «κέρδισε» την πρόσκληση από τον αγαπημένο της ηθοποιό, πήρε τη μητέρα της και πήγαν στο θέατρο. Εκεί, όπως της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης, είχε αφήσει τα εισιτήρια. Άνθρωπος του θεάτρου δεν τις άφησε να περιμένουν στην ουρά, αλλά τις οδήγησε στις θέσεις τους. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μόλις κάθισαν, ο ηθοποιός της έστειλε μήνυμα στο Facebook, στο οποίο της έλεγε ότι σε λίγη ώρα θα μπορούσε να τον απολαύσει στη σκηνή και ότι θα την περίμενε στο διάλειμμα στο καμαρίνι του για να τον δει από κοντά.

Και πάλι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν της είχε περάσει κάτι κακό από το μυαλό. Αντίθετα πίστευε ότι είχε να κάνει με έναν ευγενή άνθρωπο. Όλα αυτά μέχρι που πήγε στο καμαρίνι του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, εκεί είδε έναν διαφορετικό Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος όρμησε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει. Η κοπέλα βρέθηκε σε ιδιαίτερα άβολη θέση, τον έσπρωξε και έφυγε τρέχοντας από το καμαρίνι του. Από τότε δεν ξαναμίλησε μαζί του ούτε στο Facebook.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τραγικές ώρες για την Μαρία Ιωαννίδου μετά τα όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη εχθές

Φυλακές Τρίπολης: Σούσουρο με την πρώτη κοινή φωτογραφία Λιγνάδη - Φιλιππίδη

Share