Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκλονίζει ο Λευτέρης Πανταζής - «'Ολο αυτό ξέσπασε και χτύπησε στον λαιμό και έχασα τη φωνή μου»

«Είχα αρκετά προβλήματα και ζοριζόμουν που δεν μπορούσα να τα αντιμετωπίσω»

Συγκλονίζει ο Λευτέρης Πανταζής - «'Ολο αυτό ξέσπασε και χτύπησε στον λαιμό και έχασα τη φωνή μου»
News 23.09.2021 20:06
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη ο Λευτέρης Πανταζής. Ο τραγουδιστής μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ενώ πρόσφατα είχε και ένα ατύχημα.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή

-Όταν κλείνουν τα φώτα και γυρνάτε σπίτι νιώθετε πλήρης;

Εκεί υπάρχει μια άλλη γυναίκα που με περιμένει και ονομάζεται μοναξιά. Αυτή όμως κάποιες στιγμές την χρειάζεσαι, αλλά δεν αντέχεται για πολύ. Είναι δύσκολο να είσαι μόνος σου με τη μοναξιά σου. Είναι θάνατος αργός.

-Περάσατε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο μάλιστα είχε επηρεάσει και τη φωνή σας. Τι σας ζόρισε τόσο πολύ;

Η κούραση, η αυπνία και η στεναχώρια. Είχα αρκετά προβλήματα και ζοριζόμουν που δεν μπορούσα να τα αντιμετωπίσω. Πολλές φορές εγώ θέλω να τους ευχαριστώ όλους, με αποτέλεσμα να παραμελώ εμένα. Όλο αυτό ξέσπασε και χτύπησε στον λαιμό και έχασα τη φωνή μου. Όμως έγινε θαύμα και με την πιστή μου στον Θεό και την αγάπη του κόσμου, το ξεπέρασα.

Συγκλονίζει ο Λευτέρης Πανταζής

«Ήταν μία ασυναίσθητη κίνηση»

O Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή love it, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το ατύχημα που είχε πριν από λίγες ημέρες και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Αρχικά, ο Λευτέρης Πανταζής είπε: «Ήμουν τυχερός στην ατυχία μου διότι ο γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσα να έχω “μείνει στον τόπο”. Ήταν μία ασυναίσθητη κίνηση που έκανα λίγο πίσω στην καρέκλα για να μιλήσω στο τηλέφωνο και έπεσα στο κενό. Ήταν μία κακιά στιγμή».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Θέλει δουλειά για να πιάσεις όλες τις ηλικίες. Χρειάζονται συνεργασίες με παιδιά που ακούει η νεολαία, με σχήματα φρέσκα, με dj που πηγαίνουν σε χώρους που πηγαίνουν οι νέοι άνθρωποι. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποποιούμαι τον ερωτικό και διασκεδαστή Λευτέρη Πανταζή που ο κόσμος ξέρει. Έχω θαυμαστές από 7 χρονών μέχρι και 80. Κάνω ταξίδια, βλέπω που πάει η μόδα, βλέπω πολλά σόου στο εξωτερικό. Θέλω να προσφέρω ευχαρίστηση στον κόσμο, όχι σε εμένα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λευτέρης Πανταζής: «Ήμουν ερωτευμένος με την Άντζελα Δημητρίου, έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω»

Λευτέρης Πανταζής: "Ο κορωνοϊός με βοήθησε, εκεί δέθηκα με τη κόρη μου. Δεν με γνώριζε"

Share