"Πριν από λίγους μήνες..." - Για πρώτη φορά η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε δημόσια στον Βασίλη Μπισμπίκη

Έγινε η αρχή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor

Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Η Δέσποινα Βανδή εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη. Παρά το γεγονός πως κανείς δεν το έχει επιβεβαιώσει οι φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως από παπαράτσι είναι αδιαμφισβήτητο στοιχείο.

Η αναφορά της Δέσποινας Βανδή στον σύντροφό της

Στο επεισόδιο του J2us το βράδυ του Σαββάτου 16/10 για πρώτη φορά η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον σύντροφό της αποκαλώντας τον βέβαια ως... φίλο, αλλά τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Συγκεκριμένα, μετά την εμφάνιση του Νίκου Μπάρκουλη και της Εβελίνας Νικόλιζα ξεκίνησε μια συζήτηση για το τραγούδι "Μπανιστηρτζού" της Ματούλας Ζαμάνη που επέλεξαν να πουν, με την τραγουδίστρια να αναφέρει χαρακτηριστικά πως "μου το έμαθε ένας φίλος μου πριν από λίγους μήνες" και να χαμογελά.

Εννοείται πως ο Νίκος Κοκλώνης δεν άφησε λέξη να πέσει κάτω κι άρχισε να... ρίχνει κι άλλο λάδι στην φωτιά με τις ατάκες του!

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε όλο το περιστατικό. Από το 04:00 και μετά ο διάλογος...

Να σημειωθεί πως το πρωί της Δευτέρας 18/10 το περιστατικό αυτό σχολιάστηκε στον αέρα του Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει:

«Έχω δει από το instagram ότι η Δέσποινα και η Μαρία κάνουν κολλητή παρέα, άρα ίσως η Μαρία να ήταν φίλη με τον σύντροφο της Δέσποινας, είτε να ήξερε για τον σύντροφο της Δέσποινας»

Το σπίτι που συναντιούνται κρυφά Βανδή - Μπισμπίκης

Τον περασμένο Απρίλιο ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε την πρώτη κρίση στο γάμο με την σύζυγό του (δείτε το πρόσωπό της εδώ). Οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν αρκετά και ο ηθοποιός από τότε έψαχνε καινούργιο σπίτι να μεταφέρει τα πράγματά του. Τώρα δεν είναι πια μαζί... τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται αλλά τέλος πάντων...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας μεταφέρω με επιφύλαξη στο Youweekly.gr ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν από σχεδόν ένα μήνα ολοκλήρωσε το νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας (δεν βρίσκεις και με το καλησπέρα αυτό που θες, όλοι το γνωρίζουμε αυτό) όπου έχει γίνει η φωλίτσα του με τη νέα του αγαπημένη, Δέσποινα Βανδή.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα αρκετά μεγάλων διαστάσεων σε μια ήσυχη γειτονιά της Αθήνας με τεράστιο μπαλκόνι. Του πήρε αρκετό καιρό να βρει αυτό που έψαχνε η αλήθεια είναι... Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί εκεί.