Μενεγάκη - Παντζόπουλος αγκαλιά και χέρι χέρι στην Κηφισιά! Τι ψώνισαν για το σπίτι τους

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μενεγάκη - Παντζόπουλος αγκαλιά και χέρι χέρι στην Κηφισιά! Τι ψώνισαν για το σπίτι τους

Θα τους δεις παντού και πάντα μαζί όταν εκείνη είναι εκτός τηλεόρασης, οι δυο τους δεν χωρίζουν στιγμή. Το ερωτευμένο ζευγάρι Μενεγάκη - Παντζόπουλος βγήκε για να κάνει το περασμένο Σάββατο τις αγορές του στην Κηφισιά και ο φακός τού YOU τούς ακολούθησε αποκλειστικά κατά πόδας στη σύντομη βόλτα τους στο κέντρο, όπου ψώνισαν από καταστήματα της περιοχής διάφορα είδη για το σπίτι τους (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του) και στο τέλος πήραν και μερικά γλυκά.

Φορώντας τις μάσκες τους και τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, η Ελένη και ο Μάκης απόλαυσαν τον περίπατό τους παρά το κρύο και τον αέρα που είχε εκείνη τη μέρα, ενώ συνομιλούσαν με αρκετό κόσμο που πλησίαζε την παρουσιάστρια για να της δώσει ευχές για τις γιορτινές μέρες που έρχονται αλλά και για να τη συγχαρεί για την καθημερινή της εκπομπή στο MEGA.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

7 χρόνια γάμου Μενεγάκη - Παντζόπουλος

Μενεγάκη - Παντζόπουλος

Μενεγάκη - Παντζόπουλος περιοδικό YOU
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 15/12, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

Ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της...

Ο έρωτας στη ζωή της πάντα έπαιζε βασικό ρόλο. Η “βασίλισσα” της τηλεόρασης ανέκαθεν συμπεριφερόταν όπως μια γυναίκα της... διπλανής πόρτας, που μιλάει και εξομολογείται δημόσια με λόγια αγάπης για τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο.

Τον αποκαλεί “husbanito” της και δεν διστάζει λεπτό να αφεθεί στην αγκαλιά του και να του δώσει ένα φιλί στο στόμα μπροστά στην κάμερα – όπως ακριβώς έκανε στην τελευταία της αποχαιρετιστήρια εκπομπή στον ALPHA. “Το ότι αποφάσισα στα 44 να μείνω έγκυος, που δόξα τω Θεώ τα κατάφερα, ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ. Εγώ περισσότερο από τον σύντροφό μου”, έλεγε τις προάλλες σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Ελεονώρα Μελέτη, μιλώντας με λόγια λατρείας για τον άντρα της ζωής της.