Στα χιόνια η Ιωάννα Παλιοσπύρου φτιάχνοντας χιονάνθρωπο - Η ανάρτηση στα social

Πιο χαρούμενη από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στα χιόνια η Ιωάννα Παλιοσπύρου φτιάχνοντας χιονάνθρωπο - Η ανάρτηση στα social

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" έχει σαρώσει για τα καλά την Αττική από το πρωί της Δευτέρας 24/01 καθώς από τότε τα προβλήματα που έχει αφήσει πίσω της συνεχίζονται. Ωστόσο, αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι ευχαριστήθηκαν όσο τίποτα άλλο τα χιόνια.

Ανάμεσά τους ήταν και η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία βγήκε στο χιονισμένο τοπίο και το απόλαυσε με την "καρδιά" της. Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε μαζί με έναν χιονάνθρωπο.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Το νέο ξεκίνημα 1,5 χρόνο μετά από την επίθεση με το βιτριόλι

Νέο ξεκίνημα στη ζωή της φαίνεται πως έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, περίπου 1,5 χρόνο αφού δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι. Η κοπέλα της οποίας το όνομα είναι πλέον συνώνυμο με την δύναμη, πρόσφατα μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς μάσκα και φαίνεται να άφησε στο παρελθόν αυτή την μελανή σελίδα στην ζωή της. Η ίδια, μάλιστα, και ξεκίνησε την δημιουργία των δικών της podcasts, στην ιστοσελίδα που διατηρεί ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δηλώνει «παρούσα» και πάλι στη ζωή. Η ιστορία της συγκλόνισε το πανελλήνιο και ο αγώνας που έδωσε με γενναιότητα την μετέτρεψε σ’ ένα σύμβολο δύναμης και ελπίδας. Σ΄αυτό το podcast φιλοξενεί πρόσωπα που κατάφεραν να ξαναγεννηθούν μετά από ένα τραυματικό γεγονός, να δώσουν και πάλι νόημα στη ζωή τους και να αποτελέσουν πρότυπο και στήριγμα για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα. Συγκλονιστικές ιστορίες, εκμυστηρεύσεις και αποκαλυπτικά μυστικά ζωής από πρόσωπα που δεν άφησαν τα γεγονότα να ορίσουν το μέλλον τους» γράφει το pod.gr.

«Νέα Σελίδα,Νέο ξεκίνημα..My Podcast.. “ΙΩΑΝΝΑ”. Σας ευχαριστώ που είστε πάντα εδώ για εμένα και το αγκαλιάζετε με αγάπη, γιατί και εγώ το κάνω με πολύ αγάπη για εσάς»: έγραψε η Ιωάννα στην ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.