Έχει θέα την Ακρόπολη - Το εντυπωσιακό σπίτι του Χρήστου Μάστορα

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έχει θέα την Ακρόπολη - Το εντυπωσιακό σπίτι του Χρήστου Μάστορα

Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της εποχής μας καθώς αναμφίβολα έχει ξεχωρίσει για τα καλά με το ταλέντο που διαθέτει. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες "έσκασαν" τα ευχάριστα για τον ίδιο, τί συνέβη άραγε;

Από την άλλη, ο γνωστός τραγουδιστής είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτά το στιγμιότυπα πολλές φορές έχει ποστάρει και φωτογραφίες από το σπίτι του.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω πρόκειται για ένα διαμέρισμα με μοντέρνα αισθητική , στο οποίο κυριαρχούν οι αποχρώσεις του λευκού στους τοίχους ενώ έντονα είναι και τα μεταλλικά στοιχεία και οι καθρέφτες. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής λατρεύει να παίζει μουσική στην κιθάρα του, να χαλαρώνει στο τζάκι και να απολαμβάνει την υπέροχη θέα από το διαμέρισμά του.

Το διαμέρισμα του Χρήστου Μάστορα που "κλέβει" τις εντυπώσεις

Αμηχανία για τον Χρήστο Μάστορα - Τον ρώτησαν για τον χωρισμό από την Παπαδέλη και δεν ήξερε τι να πει

Ο Χρήστος Μάστορας χώρισε με την επί δυο χρόνια σύντροφό του Χριστίνα Παπαδέλη - και μάλιστα το τέλος ήταν άκρως επεισοδιακό (δείτε εδώ τι έγινε) - με μια ατάκα. Ήδη είχαν χωρίσει μια φορά, ωστόσο μετά την δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν, αποφάσισαν ο χωρισμός να είναι οριστικός.

«Εμπνέομαι κυρίως στην απώλεια ή στο τέλος ενός έρωτα και αναζητώ πολλές φορές το δράμα σε μια σχέση, αυτό βέβαια δεν είναι πάρα πολύ καλό για τη σχέση, με εμπνέει ο πόνος, συνήθως προκαλώ καταστάσεις που δεν είναι σωστές για να γράφω, το κάνω υποσυνείδητα, πρέπει να το δουλέψω χρειάζεται διαλογισμό και ψυχανάλυση. Τώρα δεν είμαι ερωτευμένος, είναι η ώρα να γράψω.

Δεν σκέφτομαι τον γάμο, δεν έχω βρει την κατάλληλη ακόμα. Τα παιδιά τριγυρίζουν συνεχώς στο μυαλό μου, μια κορούλα θα την ήθελα κάποια στιγμή», είχε πει μετά το χωρισμό του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.