Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Άντα Λιβιτσάνου - "Έσκασαν" τα ευχάριστα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Άντα Λιβιτσάνου -

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άντα Λιβιτσάνου καθώς βρίσκεται στα καλύτερά της μιας και η γνωστή ηθοποιός ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική, μιας και έχει αποκτήσει το δικό της μαγαζί. Μάλιστα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια όπως έχει γίνει γνωστό έχει άλλα τρία αδέρφια τον Δημήτρη, τον Αλέξανδρο και τη Ναταλία. Μεταξύ άλλων η αδερφή της παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Δημόπουλο.

Έτσι, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να δημοσιεύσει κάποιες αναρτήσεις μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram όπου απεικονίζεται το ζευγάρι που είναι πιασμένο χέρι χέρι στον πολιτικό του γάμο. (Δείτε εδώ ποιο πασίγνωστο ζευγάρι έκανε επίσης το επόμενο βήμα στην σχέση του)

Οι αναρτήσεις της Άντας Λιβιτσάνου

Άντα Λιβιτσάνου - Γάμος

Άντα Λιβιτσάνου - Ανάρτηση

«Δεν πρέπει να καταπιέζουμε τα...» - Πως διαχειρίζεται η Άντα Λιβιτσάνου τη ζήλεια στο γάμο της

Η Άντα Λιβιτσάνου μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 18/3 στην εκπομπή Ελένη και έκανε αποκαλύψεις, που αφορούν την δική της οικογένεια αλλά και την οικογένεια στην οποία μεγάλωσε. Η ηθοποιός έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από πετυχημένα σίριαλ, ωστόσο επέλεξε να αφοσιωθεί στη συνέχεια στον γάμο της και στην ζαχαροπλαστική.

Πιο αναλυτικά, σχολίασε με πολύ αισιόδοξο βλέμμα μετά τις μεγάλες δυσκολίες που της έφεραν οι πυρκαγιές, πως είναι πολύ ισορροπημένη στη ζωή της, έχοντας στο πλάι της τον άντρα της, τον οποίο γνώρισε μέσω facebook και δεν ζηλεύει καθόλου. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η ίδια μεγάλωσε σε μια οικογένεια, που χώρισε και στη συνέχεια της έφεραν και άλλα αδέρφια.

Οι δηλώσεις της Άντας Λιβιτσάνου για τον γάμο της

Δεν πρέπει να καταπιέζουμε τα εγωιστικά μας «θέλω» σε έναν γάμο. Δεν χρειάζεται ένα ζευγάρι να πηγαίνει παντού μαζί» ανέφερε η Άντα Λιβιτσάνου στην Δέσποινα Τσόκου.

Αποκαλύπτει πως δεν ζηλεύει καθόλου τον άντρα της, αν και στο παρελθόν έχει υπάρξει ζηλιάρα και της αλλοίωνε την προσωπικότητα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της και τα τρία ετεροθαλή αδέρφια της, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα της.

«Ήμουν ξετρελαμένη όταν γεννήθηκαν τα ετεροθαλή αδέρφια μου» αναφέρει, ενώ σε ό,τι αφορά το διαζύγιο των γονιών της εκτιμά πως σίγουρα της δημιούργησε θέμα ψυχολογικά.

«Τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνα με μια δυναμική μητέρα αποκτούν ένστικτο αυτοσυντήρησης. Αυτό είναι ωραίο» επισημαίνει η πρώην ηθοποιός.