Με εντυπωσιακό κήπο και γεμάτο με βιβλία - Το μοντέρνο σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Φωτογραφίες από μέσα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με εντυπωσιακό κήπο και γεμάτο με βιβλία - Το μοντέρνο σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2017 στο Καρπενήσι και οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, μαζί φυσικά με τον μικρό Δήμο, τον καρπό του έρωτά τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφεύγει τις κοινές εμφανίσεις και επιλέγει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η αλήθεια είναι πως πριν λίγο καιρό ο φακός τους πέτυχε μαζί σε πολύ τρυφερές στιγμές (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Ανά καιρούς, τόσο η Σία Κοσιώνη όσο και ο Κώστας Μπακογιάννης, έχουν επιλέξει να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, διάφορα στιγμιότυπα από το σπίτι τους, το οποίο είναι όλο σε λευκούς τόνους, ενώ τη διαφορά κάνει ο εντυπωσιακός κήπος τους.

Το σπίτι της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη

Όλη η αλήθεια για τη σχέση της Σίας Κοσιώνη με τα παιδιά του Κώστα Μπακογιάννη

Όπως ανέφερε, έχει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά του συζύγου της, αφού τα νιώθει σαν δικά της, ενώ εξομολογήθηκε επίσης πως δεν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί.

«Δε μου περνάει από το μυαλό, γιατί ποτέ δεν ονειρευόμουν μια οικογένεια με πολλά παιδιά, παρόλο που τελικά την απέκτησα (σ.σ. ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών). Είμαστε μία μεικτή και αληθινή οικογένεια, τα τρία παιδιά του Κώστα είναι παιδιά μου, τα νιώθω σαν παιδιά μου. Όταν είναι όλα μαζί, σαφώς και δεν τα ξεχωρίζω.

Αλλά επειδή με τον Δήμο έχω κάνει πολύ κόπο, του έχω αφοσιωθεί και έχω προσπαθήσει να του δώσω ό,τι περισσότερο έχω μέσα μου, πιστεύω πως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω δεύτερη φορά. Επομένως, εάν έκανα ένα δεύτερο παιδί, πιστεύω πως θα το αδικούσα πάρα πολύ σε σχέση με το πρώτο, λόγω κουράγιου και αντοχής».

Σία Κοσιώνη Κώστας Μπακογιάννης παιδιά