Χώρισε το 2019 και μετακόμισε μετά από δύο χρόνια - Η διώροφη και ολόλευκη μεζονέτα της Χρηστίδου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χώρισε το 2019 και μετακόμισε μετά από δύο χρόνια - Η διώροφη και ολόλευκη μεζονέτα της Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου καταφέρνει και μας δείχνει με πολύ άμεσο τρόπο μέσα από τα social media κομμάτια του εαυτού της και ένα από αυτά είναι οι χαλαρές στιγμές, που περνάει στο σπίτι της είτε με φίλους είτε με τους δύο γιους της, που λατρεύει.

Γενικότερα είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια αφού χώρισε με τον Θοδωρή Μαραντίνη το 2019 έμεινε για δύο χρόνια στο τότε σπίτι τους στην Πεντέλη και στη συνέχεια το καλοκαίρι του 2021 αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή μετακομίζοντας στα Βριλήσσια.

Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο της οίκημα είναι εντυπωσιακό, καθώς πρόκειται για μια διώροφη μεζονέτα, με πολλά δωμάτια, γυάλινα στοιχεία αντί τοίχων, πολλά λευκά αντικείμενα και μία τεράστια τραπεζαρία για να κάνει ατελείωτα τραπέζια στους φίλους της.

Το εντυπωσιακό σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου που μετακόμισε μετά τον χωρισμό από τον Μαραντίνη

Σπίτι Σίσσυς

Σπίτι Σίσσυς

Σπίτι Σίσσυς

Όταν η Σίσσυ χρειάστηκε να βγει στην εκπομπή με πιτζάμες από το σπίτι της

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά από τεστ που έκανε βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και μπήκε σε καραντίνα. Η παρουσιάστρια λοιπόν, εμφανίστηκε μέσω skype στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όταν ήθελε να συμπληρώσει ή να σχολιάσει κάτι ανάλογα με την είδηση.

Την Κυριακή 5/6 λοιπόν, βγήκε μέσω live σύνδεσης από το σαλόνι του σπιτιού της ντυμένη με τις... πιτζάμες της, αφού σαν άλλη παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων ντύθηκε και στολίστηκε μόνο στο πάνω μέρος.

«Ντύθηκα, χτενίστηκα, βάφτηκα από το μέση και πάνω όπως στα δελτία. Πιτζάμα φοράω από κάτω. Εδώ έχω το καρπουζάκι μου, το οξύμετρο και το θερμόμετρο. Τρέφομαι μόνο με καρπούζι. Έχω έναν βήχα αρκετά βαθύ στο λαιμό, το μπούκωμα επιμένει, δεν έχω πόνο στο στήθος. Γενικότερα είμαι καλά, είναι σαν μια γρίπη που μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Δεν αρρωσταίνω συχνά εγώ γενικότερα», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.